Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akik legszívesebben otthon vannak?
A másik kérdésedhez írt egy otthonülős nő, próbálkozz be nála!
Amúgy meg nyilván az interneten, különböző fórumokon, etc.
Szerintem is net.
Én is ilyen vagyok, ha nem lenne előnytelen a külsőm és nem taszítana a "direktsége", biztos próbálkoznék, mert így, hogy a szükségeseken kívül nem mozdulok ki, nem is ismerek meg senkit. Ez az egyetlen hátránya (számomra) ennek az életmódnak.
Jelen!
Fiatal, igényes, normális kinézetű lány vagyok. Igénylek néha egy mozit, színházat, bulit, de ezeket tulajdonképpen minden második hétvégéből 1-1 napra elosztva szeretném.
Ez szerintem nem sok.
Nincs igényem minden másnap este a városban lenni, haverozni, minden pénzem elverni itt-ott.
Na itt meg felvonulnak a szingli nők közkívánatra vagy mi?
Szerintem nem az a kérdés hogy hol lehet velük ismerkedni, hanem hogy miért nem lehet velük?
Bár itt épp rácáfolnak most, tetszik ahogy így szinte ugrálnak hogy "itt vagyok srácok!"
Bárcsak mindegyik így állna a társkereséshez!
28/f
Én is itt vagyok :)
Egyébként neten van legtöbb esélyed ismerkedni otthonülős lányokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!