Miért lennék legszívesebben egész életemben egyetemista?
Több mint egy éve szereztem meg egy büfé bölcsész BA diplomát, majd letettem gyorstalpalóban egy hitelügyintéző szakmát, aztán egy mezei aktatologató ügyintézőként helyezkedtem el. Azóta megszűnt az állásom és otthon vagyok, különböző tanfolyamokra járok, amik érdekelnek hobbi szinten. Jó volna valami munkát keresni, de legszívesebben februárban jelentkeznék egy másik büfészakra, ahol szintén nem kell csinálnom semmit. Emlékszem amikor egyetemista voltam, nem kellett csinálnom semmit, szinte mindennap délben keltem, mert az órarendet úgy csináltam meg magamnak, ahogy akartam, de amúgy sem nagyon jártam be. Bulizni már ritkábban buliztam, mert gimiben elég volt. Inni soha nem iszom most már, szóval nem illett rám az egyetemisták sztereotípiája teljes mértékben.
Teljesen céltalan vagyok, fogalmam sincs mit kezdjek magammal. Jó ötlet ez a tervem szerintetek?
22/F
Lusta vagy dolgozni, céltalanul nincs ezzel baj.
De nekem akinek konkrét elképzelése van hogy milyen autóhoz mennyi pénz kell, mellette spórolni későbbre, úgy máris azt mondhatom "valamiért" járok dolgozni.
Ha nő lennék ilyen érdektelen csávóval nem járnék.
25F
Az egyetemi èvek felejthetetlenek számomra is. Tanulj tovább! Nagyon fiatal vagy. Legyen most ez az èleted cèlja ès èrtelme. Ne hallgass senkire. Kèsöbb kamatozik majd...
N
22 évesen tanulj még, ha jó szakot választasz jobb munkád lehet utána.
Igaz, a közismert kelendő és nehéz szakon már nincs aranyélet, de ha valami másik büfé érdekel, amivel nem csak aktát lehet tolni, próbáld meg.
Én egyetem végén alig vártam, hogy legyen valami jó kis munkám mert már utáltam tanulni, most visszamennék 10x szigorlatozni munka helyett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!