Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne esélyem úgy ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem úgy ismerkedni nőkkel,hogy még otthon élek szülőkkel 30-as éveimben?

Figyelt kérdés
Teljes lakásbérlés nem jöhet szóba sajnos. Csak szoba vagy otthoni lakhatás. Tudom,hogy gáz,hogy még otthon élek de sajnos az anyagikat nem engedik meg,hogy béreljek egy teljes lakást és mellette rakjak is félre plusz még ismerkedjek is.

2021. jan. 15. 12:53
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
72%
En is otthon elek egy 140 m2 kerteshazban.. et kulon lakasban
2021. jan. 15. 12:53
 2/50 anonim ***** válasza:
43%
Na akinek nem tetszik tehet egy sziveseget
2021. jan. 15. 12:55
 3/50 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel en is igy vagyok. Alberlet plane egyedul lassan luxus.

Aztan tallalj olyan lanyt, aki nem egy csaladi hazba akar bekoltozni...

2021. jan. 15. 13:05
 4/50 anonim ***** válasza:
72%
Persze meg bekoltozni bekoltozik de kipakolni milyen rohadt dolog tud lenni.. Mert jo bekoltozni amit megteremtettel egyedul vagy felmenoid altal.. de orulhetsz hogy egy vallasnal nem semiz ki volt olyan no rokonom aki 4 ferjet fogyasztott el.. lett egyre gazdagabb.. ezaltal
2021. jan. 15. 13:15
 5/50 A kérdező kommentje:
Hát igen 1 embernek egy albérlet tényleg luxus manapság főleg BP-n. Mások,hogy csinálják akik átlag fizetéssel rendelkeznek és nem tehetik meg hogy lakást béreljenek? Gyűjtsek 5 évig míg otthon élek majd kezdjek hitelezni egy lakást és akkor már lehet ismerkedni?
2021. jan. 15. 13:17
 6/50 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk meg nincs ingatlan a neveden addig igenybe tudjatok venni a csok ot stb vesztek magatoknak egy szep hazat lakast
2021. jan. 15. 13:26
 7/50 anonim ***** válasza:
86%
Ez a kérdés engem is nagyon érdekel, mivel pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok. Érdekes módon ha elkezdek ismerkedni és meg is van az összhang, a kölcsönös szimpátia, ahogy kiderül hogy a szüleimmel lakom szó nélkül eltűnnek. Természetesen megértem hogy ebben a korban nem az a természetes és elfogadott hogy az ember a szüleivel él, de akkor ez azt jelenti hogy amíg nem költözök albérletbe vagy nincs saját lakásom nincs is értelme ismerkedni? Mivel akkor feleslegesen nem fordítok az ismerkedésre, párkeresésre időt és energiát, sok más hasznos időtöltés és tevékenység is létezik.
2021. jan. 15. 13:27
 8/50 anonim ***** válasza:
83%
Csak asszony legyen 40 ev alatt
2021. jan. 15. 13:28
 9/50 anonim ***** válasza:
91%

Ha még csak lakásra kéne félretenni... De az csak egy a sok igény közül. Szerintem.

Viszont mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod külön élni, az is valami ha utána költözöl haza, van mögötted tapasztalat. Oké, hogy ráfizetés, de mégiscsak megtudod hogyan megy az neked(a nagybetűs élet, a függetlenség amire mindenki vágyik:D). És utána mondhatod hogy oké hogy otthon laksz, de azért mert egyedül nem ment. Ergo megpróbáltad. De közben jöhet egy csaj aki beteszi oda majd a seggét és még jól is alakulhat.

Viszont ha meg sem próbálod és valami csoda folytán lesz csajod, azzal összeköltözöl, na akkor tapasztalatok híján el leszel veszve, ez szinte biztos.

2021. jan. 15. 13:29
 10/50 anonim ***** válasza:
83%
Kikoltozok a nyaralomba
2021. jan. 15. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!