Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne esélyem úgy ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem úgy ismerkedni nőkkel,hogy még otthon élek szülőkkel 30-as éveimben?

Figyelt kérdés
Teljes lakásbérlés nem jöhet szóba sajnos. Csak szoba vagy otthoni lakhatás. Tudom,hogy gáz,hogy még otthon élek de sajnos az anyagikat nem engedik meg,hogy béreljek egy teljes lakást és mellette rakjak is félre plusz még ismerkedjek is.

2021. jan. 15. 12:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Figyelj, amikor összejöttem a férjemmel, csak egy devizahitele volt. Mára EGYÜTT, közös munkával kilábaltunk belőle. Szerinted amelyik nőt ez érdekli, melletted fog állni, ha rádszakad az ég (vagy a frank árfolyama)?
2021. jan. 15. 16:08
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

31 de pont ezaz.

Azt mondjak a szerelem feltetel nelkuli elfogadas, kozos epitkezes, kozos fejlodes.

30 vagyok csak, de 5 eve ezzel szivok, hogy nem latom a nokben erre a hajlamot. A jelen az most van, de ha lenne felesegjeloltem, en is valtoznek, fejlodnek, mint o velem. Kozosen keresnenk albit stb.

De a legtobb no a josagba akar belepottyanni, nem akar beletenni az ismerkedesbe es varja, hogy a tokeletes pasi lenyugozze, nem akarnak tenni egy jo kapcsolatert, nem akarnak valtozni, de neked pasikent meg kotelezo valtozni, lemondani hobbikrol stb. Mert te vagy a pasi es a te kotelesseged MINDENT megtenni erte...

Ahanyszor hallottam mar, hogy o mas, o nem olyan, o nem a kulsot vagy a vagyont nezi, kamu. Mindig jott egy erosebb, szebb pasi es egybol lerombolt mindent, majd a tarkeresokon nekem sirnak, hogy nincs rendes pasi.

Nagyon unom es nem akarok csak magamnak megfelelni. Stressz es feleslegesen tesz lelki ronccsa az egesz.

Tisztelet a kivetelnek.

2021. jan. 15. 16:25
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom hogy amíg addig sem jutok el egy nővel hogy rákérdezzen erre, vagy bármire is, mert még randim sem volt, addig felesleges ezen problémázni

Bármikor elköltözhetnék, próbáltam is már, de csak azért nem fogok egyedül meghülyülni egy lakásban csak azért mert ez a társadalom elvárása, vagy a nőké.

Nem fogok megfelelni azokért akik semmit nem adtak nekem, és nem is adnának, ennyi

28/f

2021. jan. 15. 16:41
 34/50 anonim ***** válasza:
Csokkal mai fiatalok tudnak elni ha akarnak
2021. jan. 15. 17:47
 35/50 anonim ***** válasza:

A csok az egy nagy atveres. Nem eleg egyszer felvenni a penzt, a gyereket akkor is a csalad neveli. Es ha szetmennek a szulok, azt a csok nem garantalja, hogy egyutt maradnak.

Felveszed a penzt, ami nem fedez egy teljes lakast. Szoval hitel is kell, amit nyilvan a pasas fog felvenni. Jon a valas, a no viszi a gyereket es a lakast, a pasas meg ottmarad a hitellel...

2021. jan. 15. 17:56
 36/50 anonim ***** válasza:

32, a 31-es vagyok. Amikor összejöttem a férjemmel nem volt más a hűtőjében csak egy üveg mustár, két doboz sör meg valami felismerhetetlen egy nejlonzacskóban. Kimentem a Lidlbe, teleraktam a hűtőt és megmondtam neki, hogy ezt mostantól közösen töltjük. Hat évünkbe telt elviselhető szintre tornázni a hitelt, mindketten 1,5 állással, sok lemondással. Egy pillanatra nem bizonytalanodtam el és ő sem. Rendes esküvőre sem volt pénzünk, de attól életem eddigi legszebb napja volt.

Aki itt a CSOK-ra élvezkedik: épp annyival emelkedtek az árak, amennyi a CSOK :D Nem alamizsna kell a fiataloknak, hanem renddes bérek. De nem akarok politizálni, a CSOK jó nagy részt parasztvakítás, egy egyedülállónak pedig nem is opció, márpedig nem mindenkinek van párja.

Szóval 32, ne add fel.

2021. jan. 15. 19:37
 37/50 anonim ***** válasza:
Segitseget el kell fogadni
2021. jan. 15. 20:44
 38/50 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ! Sok Férfi társamnak kívánok szerencsét ebben a mostani "jól" megélhető,pénz körüli,média által irányított világban.Sajnos a legtöbb nő már csak bele akar ülni a jóba, de az,hogy közösen előre lépni,fejlődni az már nehezebb dolog. Pedig a kemény munka után édes a pihenés...
2021. jan. 15. 20:46
 39/50 anonim ***** válasza:
Nincs elvesztegetheto idod
2021. jan. 15. 21:23
 40/50 anonim ***** válasza:
Es gyermekeid mosolya minden kint mulasztani tudnak ha van egy szereto csaladod az csodaltos lehet
2021. jan. 15. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!