Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne esélyem úgy ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem úgy ismerkedni nőkkel,hogy még otthon élek szülőkkel 30-as éveimben?

Figyelt kérdés
Teljes lakásbérlés nem jöhet szóba sajnos. Csak szoba vagy otthoni lakhatás. Tudom,hogy gáz,hogy még otthon élek de sajnos az anyagikat nem engedik meg,hogy béreljek egy teljes lakást és mellette rakjak is félre plusz még ismerkedjek is.

2021. jan. 15. 12:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
41%
ok
2021. jan. 15. 13:33
 12/50 anonim ***** válasza:
76%
Az. Szexibb ha szobat berelsz tele idegennel...
2021. jan. 15. 13:33
 13/50 anonim ***** válasza:
41%
Ugy is iden terveztem felújítását csak addig ki dolgozik a trafikomba arra is talalok embert mondjuk
2021. jan. 15. 13:34
 14/50 anonim ***** válasza:
75%

Ja és: mások úgy csinálják hogy örökölnek. Én csak ezt hallom hogy nagyszülőktől, szülőktől örökölnek, vagy ők vesznek a gyereknek unokának... Persze ehhez adnak nem is akármilyen stílust:D

Volt egy kiállhatatlan kolléganőm, kiderül hogy úgy vettek lakást, hogy a férjének mindkét szülője meghalt, és neki is az apukája, így 1,5 öröklött ingatlanból vettek egy panelt... Volt bnőm: meghalt egyik nagymamája és ő örökölt egy pesti lakást. No comment...

Másik kolléganőm: meghalt anyukája, erre az új házban amit vettek már a fele az ő nevén volt, aztán megint elköltöztek apukájával erre ott már teljesen az ő nevén van minden. Ja és semmit nem tett bele...

Rokonék: házasság, semmijük sincs, anyós eladja a házát, abból félig kijött egy panel, majd anyóst kijátszották onnan:D Ez is gyönyörű:D De legalább visszanyalt a karma, de az már egy másik sztori.

Ami viszont tetszett: Biztonsági őr csávó, 3 gyerekkel és amikor megismertem már a 3. gyereknek vett lakást. Volt vagy 500 forintos órabére:)

2021. jan. 15. 13:38
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
Elmenyekkel teli ev elle nezzek.. jo lesz ez..Imadni fogom szeretem a kihívásokat.. Nemzetvedelmire is bejelentkeztem nagy almom volt közigazgatási szak elvégzése
2021. jan. 15. 13:39
 16/50 anonim ***** válasza:
14 es... Csok 37.5 milliójat azert erdemes kihasznalni
2021. jan. 15. 13:41
 17/50 anonim ***** válasza:
19%
Csak nekem furcsa, hogy 30 eves ferfiak nem tudnak egy onallo egzisztenciat megteremteni? Egy alberlet fenntartasaba mar belerokkansz? Hogyan tartod majd akkor el a baratnodet a gyerekkel? Akkor se lesz tobb penzed. Hany eves korodra tervezed, hogy sajat labra allsz? 35-40? En nem csodalom, hogy lelepnek a nok, evekig eselyuk sem lenne normalis csaladra, ha ilyen ferfival jonnenek ossze.
2021. jan. 15. 13:41
 18/50 anonim ***** válasza:
67%
A 20. Szazadban kellett eltartani a not. Ma van sajat penze...
2021. jan. 15. 13:42
 19/50 anonim ***** válasza:
Mar amelyik nem edzoterembe es plazakba jar munka helyett
2021. jan. 15. 13:43
 20/50 anonim ***** válasza:
:-) Tisztelet a tobbsegnek
2021. jan. 15. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!