Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem úgy ismerkedni nőkkel,hogy még otthon élek szülőkkel 30-as éveimben?
Figyelj én is ezen rágódtam 26 éves koromig. Ugyanis csak akkor tudtam szabadulni végre a szülői házból .
Lett egy csodás párom és igen azóta közös albérletet fizetünk. Ennek már öt éve és most közös erőből ( meg nyilván sok sok hitelből tudunk venni lakást )
Azt hiszem talán a 25 éves kor a vízválasztó egy férfi számára amikor is minden egyes évben exponenciálisan romlanak a “férfivé válás “ reményei legyen itt szó párkapcsolati aspektusból.
Egyre rosszabbul és rosszabbul érzed magad a társadalom és a saját elvárásaidtòl. Erre rányomja a bélyeget az otthoni légkör ami legyen felületesen pozitív de messze nem az.
Szóval esélyed természetesen van ez csak egy a lényegi részeid közül amitől az vagy aki de innentől fogva ez jelentősen kihat a személyiséged többi részeire is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!