Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok soha mit írni a net társkerin másoknak?
Valahogy olyan mintha nem lenne témájuk. Azaz pl boldog uj evet kívántam kerdeztem milxenek voltak az ünnepek(már ez is belőlem kényszeresen jön hiszen kvázi egy idegen), es csak, hogy kinyögjek már valamit alapon irom, erre tőmonfatokkal felelnek viszont kivánják, aztán kifuj a tema. Nem kerdeznek vissza. DE ha vissza is kerdeznek ugye eleve idegennek nem lehetek tul szemelyes azaz nem irom le az egesz családfám hogy mikor kikkel mit csináltunk azaz en is kb nagyvonalakban irnék rola pár sort.
Aztán kifujt a tema.
Sokan meg előre meg is ölnek mindent azzal hogy hót ismeretlenul leszőgezi hogy alkalmit keres (ugy irják neki teljesen mindegy mi jön ideálja sincs), mikozben ha eleve ismerne azt sem tudja mit hagyna ki, azaz lehet belém is esne. Ezt nem is tudhatja senki előre..igy az ilyenekkel megint nem tudok mirol irni mert az elején már lecsapja a labdát.
A legutobbi szintèn ilyen-neki minden mindegy-tipusu srác rakerdezett mikor vagyok fent az oldalon mert ritkán vagyok, (pont ez miatt mert kenyszeres nekem az egész barkivel es fáraszto), visszairtam neki hogy csak a chatelés ugy nem erősségem.
Erre visszakérdett hogy mert mi az erősségem?
Most erre megint mit irjak? Hogy párkapcsolatban lenni az eletben az online kinlodás helyett, vagy mit?
Igen olyan erőltetett az egesz.
Látszik hogy en is egy idegen vagyok nekina netről 1 a százbol.
És mintha csak en farasztanám magam ebből kitörni en témazom stb, fáraszt, zsibbasztja az agyam.
Voltak párkapcsolataim az eletbol eddig. Netről csak egy de az a srác hivott is telefonon es beszéltunk randiztunk es nem ez ment mint a többivel a neten.
(Koncentralok minden másra is mellesleg)
mi az a társkeri? 12 éves vagy?
A közvetlenség nem a családfád leírásából áll, de azért ha látod, hogy a másik passzív, megpróbálhatsz nyitni. Ha passzív, akkor hagyom.
"visszairtam neki hogy csak a chatelés ugy nem erősségem."
Ezzel a mondattal KB félig ki is írtad magad a beszélgetésből, sok ember ezt úgy veszi, hogy nem fog tudni veled beszélni.
"Erre visszakérdett hogy mert mi az erősségem?"
Témát indított. Gondolom nem folytattad a témát és inkább tőlünk várod a választ.
A netes társkeresők ilyenek. Vagy nem tudnak kommunikálni, nem akarnak, eltűnnek szó nélkül. Ezzel jár. Nem értem, aki nem akar, nem tud, nem hajlandó chatelni sem, minek van fent. Legutolsó példádban ott volt a magas labda. Tök normális téma....
14 irtam rá amugy. Irtam azt is itt.
Most megint irt vki
Ennyit:
Szia
Erre visszakoszontem
Aztán irta
Boldog uj evet
Erre viszont kivántam
Es megint nekem kéne vmit feldobni.na ez fáraszt.
Ő ugye kezdeményezett erősen
Tarskerit csak azert irtam mert nem akarom leirni a szot mert sietnék.
Legszivesebben tsk-t irtam volna de erőz vettem magamon bepötyögni bővebben
Bocsi, de te akarsz neten (ahol írott kommunikáció van) ismerkedni, ahol arra is lusta vagy, hogy egy szót leírj?
szerinted ki találná ki, hogy mi a fene az a tsk?:D
Nem való ez neked. Nem tudom hány éves vagy, de ha idősebb férfi érdekel, ne így kommunikálj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!