Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem valakit ismerősnek,majd rá írtam hogy szia,erre letiltott,majd később levette a tiltást,írtam neki,nem akartam zavarni,nem szoktam írni senkinek aki nem akarja,semmi válasz,ez most mi?
"Nem szoktam írni senkinek aki nem akarja"
Ezek szerint megis. Ne zaklasd. Ne irogass olyannak, akihez semmi kozod nincs. Valoszinuleg azert tiltott le, mert ereztetni akarja azt, hogy szamara kellemetlen az effele kozeledes. Aztan feloldott,mert holnapra mar azt sem fogja tudni, hogy ki a tiltolistan szereplo "Kobor Jancsi"es meg ennyire sem akarja, hogy kozotok legyen egymashoz.
Alulról közeledsz már a 10 felé?
feminista vagy,akik szerint csak a nőknek lehet tiltogatni?
#6, nem az, csak hülye.
No, komàm, annyit tiltogatsz le, amennyit akarsz. Szived joga.
Ettől függetlenül, ha ràdírnak, férfiként nők, az azért àltalàban figyelemreméltó a részedről. Míg, ha ugyanez fordítva történik, akkor egy vagy a szàzból. Ennyi a különbség.
Javaslom, lazíts kicsit, és fogd fel, hogy az első tiltàs jelentésértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!