Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem tudok helyesen írni?
Nők véleménye érdekel elsősorban.
Nyilván nem borzasztó a helyesírásom, például nem írom a jót lyónak, de sokszor elbizonytalanodom egy-egy szó, kifejezés egybe vagy különírásán, vesszők használatán.
Ha nem is látszik, az önbizalmammal egyébként nincsen különösebb gond, de mióta ebben a topicban olvasgatok azt érzem, hogy a legkisebb hibám miatt is sok embernél rögtön kuka vagyok. :'D
23/F
A magyarok igen nagy százalékának nem tökéletes a helyesírás és/vagy beszéde.
Ha valamibe bizonytalan vagy esetleg guglizz utána én is szoktam.
Telefonon meg ugye az ember könnyen félre is nyom. Nem egy tragédia.
Nos az a nagy helyzet, hogy az ember annak idején megtanult valamit, amit tegyük fel helyesen is alkalmaz. Igen ám, de a magyar helyesírás szabályai azért változik időnként. Ha ezt nem követi a delikvens, akkor ezen pár passzus miatt már nem is ír helyesen.
Az, hogy ez gáz avagy sem, attól függ, milyen hibákat ejt az ember. Speciel mondjuk a "juk", ahogy te is említetted, az egy olyan alap nem tudás, hogy igen,az gáz. Vérgáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!