Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha nem tudok helyesen írni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem tudok helyesen írni?

Figyelt kérdés

Nők véleménye érdekel elsősorban.

Nyilván nem borzasztó a helyesírásom, például nem írom a jót lyónak, de sokszor elbizonytalanodom egy-egy szó, kifejezés egybe vagy különírásán, vesszők használatán.

Ha nem is látszik, az önbizalmammal egyébként nincsen különösebb gond, de mióta ebben a topicban olvasgatok azt érzem, hogy a legkisebb hibám miatt is sok embernél rögtön kuka vagyok. :'D

23/F

2020. okt. 24. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem engedd el a dolgot. Rengeteg nő (én is), nem tud helyesen írni. Ha érthető, hogy mit akarsz leírni, az sokkal többet számít. Szerintem.
2020. okt. 24. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

A magyarok igen nagy százalékának nem tökéletes a helyesírás és/vagy beszéde.

Ha valamibe bizonytalan vagy esetleg guglizz utána én is szoktam.

Telefonon meg ugye az ember könnyen félre is nyom. Nem egy tragédia.

2020. okt. 24. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Helyesen írsz, ne rinyálj. Ha tényleg baj lenne, akkor már itt is látszana. Amúgy ja, sok nőnél a helyesírás alap. De mondjuk főleg ilyenekre gondolunk, amikor valaki összekeveri a néz és a nézz szót. Leírva mindkettő helyes, de az egyik felszólító mód. És amikor valaki ennek ellenére leírja hogy a kolléganő gyakran nézz rá..... uh.
2020. okt. 24. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
gáz.
2020. okt. 24. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy is kuka lennél a külsőd miatt! 😉
2020. okt. 24. 10:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzel 5-ös, de gratulálok a frusztráltságodhoz! :)
2020. okt. 24. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos az a nagy helyzet, hogy az ember annak idején megtanult valamit, amit tegyük fel helyesen is alkalmaz. Igen ám, de a magyar helyesírás szabályai azért változik időnként. Ha ezt nem követi a delikvens, akkor ezen pár passzus miatt már nem is ír helyesen.

Az, hogy ez gáz avagy sem, attól függ, milyen hibákat ejt az ember. Speciel mondjuk a "juk", ahogy te is említetted, az egy olyan alap nem tudás, hogy igen,az gáz. Vérgáz!

2020. okt. 24. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha sok lóvéd van, akkor tudsz helyesen írni! ;)
2020. okt. 24. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Amit te írsz, az szerintem nem gáz. Az egybe vagy külön írás pont nekem is a gyenge pontom ezen a téren. Nagyon kevesen írnak tökéletesen. Nyilván egy szint alatt elég kínos, most a legutóbbi a szemhély amin itt kiégtem. De ha néha lemarad egy vessző, azt kb senki nem veszi észre.
2020. okt. 24. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egybe és külön írást megnehezíti az pl hogy a word helyesíráselemző a szétszedést pártolja ott is, ahol nem indokolt. De én nem is az ilyesmit nevezem helyesírási hibának, hanem azt amikor alap dolgokat sem tud valaki helyesen leírni.
2020. okt. 24. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!