Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt a sznobizmus netovábbjának, amikor valaki kijelenti, hogy nála bizony már önmagában kizáró ok a helyesen írni nem tudás?
Csak te.
Sokszor vannak gépelési hibák, de ha valaki sorozatosan elköveti ugyanazokat, akkor csak szimplán nem tud helyesen írni.
(ha valaki részegen ír azt ne vegyük ide)
Ismerek ilyen embert többet is, k*va idegesítő ám írásban kommunkikálni velük.
És nem érzem sznobizmusnak.
"Mintha ez garanciát jelentene arra, hogy az illető ostoba."
Általában valóban garancia arra, hogy az illető ostoba. Persze, elgépelhet dolgokat, vagy egy-két bonyolultabb szónak nem tudja a helyes írásmódját...na de igekötőket külön írni az igétől? Általános igénytelenségre vall, ha valaki nem törődik a helyesírással.
És őszintén szólva: én még nem láttam olyan értelmes embert, akinek botrányos lett volna a helyesírása.
Nekem nagyobb bajom van az olyan emberekkel, akik bele akarnak szólni mások párválasztási szokásaiba.
Senkinek semmi beleszolasa, es kritikához való joga sincs, ha arról van szó, hogy egy ember mi alapján enged be valakit a saját életébe, és a saját ágyába.
Ha az illető nem akar kezdeni pl skorpió csillagjegyűekkel, akkor ez van. Ha nem akar kezdeni olyanokkal, akik a lyukat "j" vel írják, akkor ez van. Sőt, ha csak olyanokkal akar kezdeni, akik voltak már a Holdon, akkor ez van.
A saját életünkről úgy döntünk, hogy csak akarunk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1022..
Téged tényleg nem zavarnak az ilyenek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Gondoltam, hogy valahonnan ismerős ez a szitu. Ennyire beleléptek a lelkivilágodba, kérdező? Ezen rugózol azóta, 37 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!