Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ferfi, akivel latasbol ismerjuk egymast. Szoktunk irni, de nem keres egy ideje. Mi a teendo?
Van egy ferfi/fiu, egy idosek vagyunk. Latasbol ismerjuk egymast, s par honapja felvette velem a kapcsolatot. Persze meg azelott honapokkal szivekkel reagalt a dolgaimra.
Aztan egyszer csak ram irt valamivek kapcsolatban. Egyertelmu volt hogy azert hogy elkezdjunk valahogy kommunikalni.
nem volt az a tipikus udvarlos szovege sosem, egy ido utan nagyon jol elhulyeskedtunk, tenyleg sirva nevettem mar szinte. Par napig szoktunk irni aztan egy hetig nem. Egyszer o irt egyszer en. Utoljara en irtam, jol elbeszelgettunk, utalt is arra hogy kar hogy a jelen helyzet miatt nem oldhato meg hogy beuljunk valahova. De ezt is nagyon ovatosan, mintha az a szegyellos fajta lenne, pedig hat nem olyannak gondoltam sosem...bar nem ismerem annyira, ki tudja...
Kicsit olyannak tunik, mintha ő nem merne keresni...de miert ne merne? Olyan gagyi még leirni is, de hàt valahogy úgy erzem hogy mivel utoljara en kerestem csak ugy siman ok nelkul rairtam, talan neki kellene keresnie. Ennek mar egy honapja is van. Nem tudom, hogy a jelen egeszsegugyi helyzet miatt vagy azert mert bizonytalan velem kapcsolatban, vagy azert nem ir mert annyira azert nem erdeklem.... hozzatennem en nagyon nem vagyok az a nagy flortolos tipus, de nem vagyok annyira szegyellos sem. Az irkalas soran volt tobb olyan helyzet hogy ő utalgatott ugy viccesen vagy hogy mondjam elpoenkodva hogy tetszem neki. De persze en jol el is toltam, mert benan reagaltam ra...nem adtam egyertelmu jeleket hogy o sem kozombos nekem. De ha csak ugy rairok az azert jel, nem?
Nem tudom mitevo legyek. Nem gyerekessegbol nem irok ra, mert annyira betartanam hogy en irtam utoljara, most rajta a sor...csak ugy erzem most tenyleg neki kellene. Lehet o ugy erzi hogy nekem? Olyan fura ez az egesz...azt hiszem tulkombinalom. Igazabol nem is tudom mit szeretnek, hisz meg nem is talalkoztunk miota felvette velem a kapcsolatot.a
Meglatasok? Inkabb ne tegyek semmit?
Kerlek inkabb kerdezzetek, mint egybol tamadjatok. Koszonom a valaszokat :-)
24 N
Szerintem nincs visszaút. Az a hajó már elúszott. Ha annyira kellettél volna neki, akkor lépett volna irányodba ez alatt az idő alatt. Mivel nem tette, így látszik hogy nem érdekelted eléggé, hogy keressen tovább. Vagyis tovább lépett.
Ha keresnéd is, már csak talonba lennél nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!