Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor tényleg gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tényleg gáz, ha valaki nem tud helyesen írni, vagy ez csak valami vicc?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 10:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Mirő, beszísz! Kumám?
2020. okt. 24. 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem pozitív tulajdonsag, de nem is egy olyan dolog h emiatt felkösd magad. Ettol meg kereshetsz jol, lehet szép életed es lehetsz jo ember. Ha valaki meg csak ebbe tud bele kötni, h nem tudsz helyesen írni az csak magat teszi nevetségessé. Meg h ugy is erzi h nagyon beoltott... Aki ilyenen lovagol csak szeret masoknak beszolni ahelyett h a saját haza táján nezne korul es tenne rendbe a dolgokat.
2020. okt. 24. 10:22
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Az gáz ha valaki úgy ír,hogy muszály,teccik,hüje stb.

Ha valaki csak elír pár szót vagy vesszőket szerintem nem akkora tragédia.

2020. okt. 24. 10:22
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg gáz, ha valaki felnőtt létére nem tud helyesen vagy legalább elfogadhatóan írni. Hibázni mindenki szokott és nem mondom, hogy én 100%-ban helyesen írok, de azért szerintem egy olyan szintet elérek ami már elfogadható. Ennek pedig alapnak kellene, hogy legyen. Néha amit látni facebookon ilyen adok-veszek csoportokba hát komolyan mondom, hogy fájdalmas.
2020. okt. 24. 10:37
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Netes ismerkedésnél gáz, ott ez az első benyomás.
2020. okt. 24. 10:45
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
#4 A nyelv nem fétis tárgy elsősorban, hanem közlés forma. Ha értelmezni tudod, akkor ellátta a funkcióját.
2020. okt. 24. 11:11
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
A nyelvtannácikat nagyon egyszerűen le lehet szerelni. Egyetlen egy elírását, vesszőhibáját dörgöld jó alaposan az orra alá, akár többször is. Majd elveszi a kedvét a f_szkodástól!
2020. okt. 24. 11:13
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, érdekesen gondolkodsz. Mit szólnál, ha a gyereked tanára, az orvosod, az ügyvéded helyesírási hibáktól hemzsegő irományt adna ki a kezéből? Tetszene? Vagy ők ne, de neked szabad, aki észreveszi, az nyelvtannáci?
2020. okt. 24. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
4%
8: Te is érdekesen gondolkodsz. Alapvetően helyesen írok, de mérnök vagyok, nem nyelvtantanár. Vannak emberek akik az összes apró vesszőhibát, elírást, megszokást (mert ilyen is van, amikor berögződik egy rossz írásmódja valaminek) egyből szemedre vetnek, és 3 mondatot nem lehet váltani anélkül, hogy ne kifogásoljanak valamit. Nekem van ismerősöm aki "lécci"-t ír, de nem dől össze a világ, mert tudom, hogy ő így írja. Attól nekem nem jobb, ha állandóan javítgatom, mint egy dolgozatot.
2020. okt. 24. 11:33
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
#8 Pontosan. Akinek szakmája, hogy helyesen írjon az tudjon, a többieknek annyira kell tudni, hogy ki tudják fejezni a gondolataikat. A villanyszerelő a villanyhoz értsen, a bölcsész pedig bölcselkedjen és írjon helyesen. 😃
2020. okt. 24. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!