Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg gáz, ha valaki nem tud helyesen írni, vagy ez csak valami vicc?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 10:08
11/19 anonim válasza:
Bizonyos szint alatt, igen. Például társkeresőn valakivel azért nem tudtam levelezni, írásban kommunikálni, mert nem tudott kerek mondatokat fogalmazni. Mondataimra ilyen "igen" "nem" "értelek" "ejha" "jó" "tudom" "nahát" típusú reakciók voltak. Mondjuk ez nemcsak helyesírási, hanem talán fogalmazási (vagy egyéb) probléma is volt részéről....
12/19 anonim válasza:
Szerintem gáz. Nem zavar, ha valaki nem ír tökéletesen, de az ilyen muszály meg nőljön szintű dolgok szabályosan bántják a szememet. Ma azért már nem olyan nehéz helyesen írni, ott a word, ott a google. Én is sokszor megnézek valamit, ha nem vagyok biztos benne hogyan kell írni.
13/19 anonim válasza:
Hatos szernt "A nyelv nem fétis tárgy elsősorban, hanem közlés forma. Ha értelmezni tudod, akkor ellátta a funkcióját."
Tényleg? A nyelvtannak vannak szabályai. Ez olyan mint ha azt mondanád a vezetésnek is csak az a lényege csak, hogy eljussál A ból B -be. Az mindegy, hogy közben hány szabályt szegsz meg, vagy hány piroson mész át. A te felfogásod szerint. De hát tudjuk Magyarországon mind a helyesírás mind a közlekedési kultúra kiemelkedő.
14/19 anonim válasza:
#13 Fúj, de demagóg vagy. Kit ölsz meg egy külön írt igekötővel? 6os voltam.
15/19 anonim válasza:
#13 Hozzáteszem, hogy nem túl ékes helyesírással érvelsz az álláspontod mellett. Akkor most ne vegyelek komolyan? Vagy vádoljalak meg, hogy most csaptál el egy kismamát a vesszőhibáiddal?
16/19 anonim válasza:
Látszik nem jött át amit írtam, sebaj :D A hozzáállás a lényeg, írhattam volna ezer féle hasonlatot. Minek megtanulni helyesen írni, minek energiát belefektetni. De figyu, én igazából lesz@rom ám ki hogyan ír, nem az én bajom. Őt fogják hülyének nézni majd amikor egy hivatalos helyen, vagy bárhol nem tud helyesen írni, hol érdekel engem :) Ne kapd fel nagyon a vizet azért.
17/19 anonim válasza:
#16 "Vagy" elé ebben az esetben nem kell vessző, az "amikor" elé viszont igen, és a "hol érdekel engem" az külön mondat.
Isten a tanum rá, hogy nem akarlak én téged bántani, de ez egy kicsit ciki lesz, ha hivatalos levelet kell majd írnod. :s
18/19 anonim válasza:
17, Köszönjük tanár úr! :) Hányast kapok? Meg lesz a kettes azért?
19/19 anonim válasza:
#18 Nem értem, most mi a baj? Eddig emellett érveltél. Akkor most számít a helyesírás vagy nem? Ne zavarj össze kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!