Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha képes vagyok azért megszakítani az ismerkedést, mert nem tud helyesen írni?
Baromi kiábrándító számomra. De simán kivehető, hogy mikor volt véletlen egy elírás. Meg ilyen szintűekre gondolok, akik ilyeneket írnak, hogy “egyépként, bicigli”.
Az is nagyon zavar, ha ékezet nélkül írnak ismerkedésnél.Barátaimmal, akiket 1000 éve ismerek én is sokszor úgy írok, de ismerkedésnél valahogy nekem nem jön. Hanyag benyomást kelt.
Hát sajnos elég sokat elárul a személyiségéről.
Én egyet kell értsek veled, a helyesírás olyan, mint az öltözködés, lehet igénytelen, irritáló, választékos, kifinomult, stb.
Hivatalos e-mail? Dokumentációk? Prezentációk?
Nem tudom, mit dolgozol, de egyáltalán nem jellemző, hogy az emberek ne írjanak. Ha ez igaz, akkor te valami nagyon ritka kivétel vagy. Sok nem diplomás munkahelyen is elvárt, hogy tudj normálisan írni. A kérdésben szereplő hibák nagyon szúrják az ember szemét, ez nem csak vesszőhiba fajsúlyú.
6-os, az írásképnek semmi köze a diplomához, sem a szakmához, amit dolgozol... vagy igényes vagy és tudsz írni, vagy nem.
Én ismerek olyan informatikus srácot, akinek csak egy okj-je van, kamaszként valami siralom volt a helyesírása, mostanra mégis hibátlanul és választékosan ír, mert igényes. Pedig gondolhatod, hogy programozóként mennyit kell ténylegesen írnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!