Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek is van olyan, hogy pl a munkahelyeteken hűvösen, flegmán, elutasítóan beszéltek egy nővel (pl munkatársatokkal), azért mert nektek nagyon bejött mint nő, de az illető hölgynek párja van, van összejött mással menet közben?
"Férfiak, nektek is van olyan, hogy pl a munkahelyeteken hűvösen, flegmán, elutasítóan beszéltek egy nővel (pl munkatársatokkal), azért mert nektek nagyon bejött mint nő, de az illető hölgynek párja van, van összejött mással menet közben?"
ovi. Munkahely NEM erre van. A valóságban sem beszélek...hisztizek senkivel és nem kezdek olyannal, akinek van párja.
Nőjj fel.
Kerdezo, en tenyleg probaltam normalisan valaszolni, tanacsot is adtam, de ugy tunik, valoban menthetetlen vagy.
Komolyan a valaszombol ezt sikerult kiragadni, mint lenyeget, hogy dehat mar "idos" a rendor a valtashoz?
A tobbi amit elmondtam azon el sem gondolkodtal, hogy esetleg-veletlenul a te keszulekedben is lehet hiba? Elmondtad valaha ennek a nonek, hogy tetszik? Elhivtad akar egyszer is mondjuk kvzni, hogy kideruljon, kolcsonos-e az erzes?
Az irasodbol ugy tunik, nem, es most meg vagy sertodve, amiert nem jott ossze veled. Neked ez nem tunik furcsa logikanak?
Szóval te álmodoztál a nőről.
Masztiztál rá éjszaka, ő meg közben valódi kapcsolatba lépett, ezt te elutasításnak fogtad fel. És most még bunkó is vagy.
A filmekben az ilyen pasi a gyilkos.
Félelmetes.
Pacsi, kérdező, részben én is ilyen szituban vagyok benne:
Nemrég elmondtam egy munkatársamnak valamit magamról, ami fontos. Az volt vele a szándékom, hogy értse meg a működésem alapját. Utána időszakonként elkezdte ezt a "Hogy vagy?" témát felhozni, amivel én nem tudok-, nem akarok mit kezdeni, mert neki is van társa, akkor meg minek a további barátkozás? Nem élheti ő sem-, én sem a másik életét, mindenki megoldja a sajátját, akkor legyen ennyi. Szerintem.
Nem jó, mert eltávolodott tőlem ez a nő, ami részben jó, de nem is jó, mert így nem tudom megtapasztalni, mi az a barátkozás.
Dehát neked nem feltétlen kell barátkozni! Munkatársak vagytok, nem barátok. A munkahelyen nem válogathat meg a kollégákat az ember, ugyanakkor a barátkozás szabadon választott. A kettő nem ugyanaz!
Munkatársai kapcsolatnak hívják. Ettől még érdemes jó kapcsolatban lenni, hisz nagyban meghatározza a munkahelyi hangulatot. Ki a fene dolgozik szívesen egy bunkó, közönséges, széthúzó kollektívában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!