Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön (Tinder, Badoo, stb.) összejött már valakinek valami?
Tinderen 2015 óta hézagosan vagyok fent. Pl felmegyek 2 hónapra, aztán fél év szünet, ilyesmik. Dugtam onnan kb 10-15 nővel (a régebbiekre pontosan nem emlékszem ki volt onnan, mert akkor még sima netes társkeresőt is használtam). Volt elvileg onnan két barátnőm is, de az érzéseim nem mélyültek el irántuk, ezért pár hónap után szakítottam velük. Olyan társat amilyet szeretnék nem tudtam találni, ezért a 2. válaszra mentem a szavazásban.
Nekem egész könnyű, mert jóképű vagyok, meg még azt is tudom valamennyire hogy kell csajozni. De mondjuk olyan párt amilyet akarok még nem tudtam találni.
27/F
Eddig ez utóbbi 5 évben összejött onnan egy 4 éves kapcsolat, egy 3 hónapos, meg 3 komolytalan akivel találkoztunk és néhányszor lefeküdtünk.
32/f
Igen, március óta barátom van, ott ismertem meg. :)
Előtte meg egy 2 hónapos rövidebb kapcsolatom volt onnan.
Több, mint fél évig semmi, aztán észrevettem, hogy shadowbant kaptam, és november végén letöröltem az egészet.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!