Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csalódtam, mert összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam, mert összejött mással miközben velem is ismerkedett, de most komolyan vesz. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Két hónapja elkezdtem chatelni vele. Már az első benyomás jó volt levél és képek alapján. Hamarosan szerelmes lettem belé. Távolság miatt húzódott a találkozó. Később kiderült, hogy ő másokkal is találkozott, ami nagyon rosszul esett, mert ez előtt már gyakran írta, hogy nagyon fontos vagyok neki, stb. Később az is kiderült, hogy akikkel találkozott, nem csak találkozott, hanem..... Ezzel úgy éreztem elvágott mindent köztünk. Most közeledik, találkozni akar, írogat. Úgy érzem, hogy mindent elrontott azzal, hogy mással is összejött és sajnos már nem azok az érzéseim hozzá emiatt, mint eddig, sőt... Csalódtam benne és szomorú vagyok. Ő találkozna, szerinte meglehetne beszélni a dolgokat és elvileg érdeklem... De szerintem elrontotta az egészet ezzel és nem szeretném. Szerintetek ér egy esélyt, ha nagyon kéri, vagy helyes ilyenkor hagyni a dolgot? Jelenleg elkeseredetten tudnék csak vele találkozni, ami nem túl felemelő.

2020. dec. 10. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Semmiképpen ne vedd komolyan, én elhajtanám a fenébe. Arról van szó, hogy a nálad jobb ( bocsi) emberek kikosarazták, és/ vagy nem működött a dolog velük, azaz ők már elhajtották. De mivel nem akar egyedül maradni, most már te is jó lennél, mint tartalékos játékos.

Legyen önbecsülésed, ne legyél mosogatórongy! Az most tök mindegy, h férfi vagy nő vagy.

2020. dec. 10. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te, ezért elhajtottam és inkább másba fektettem az energiát. Mivel egy csoportban kellett lennünk egy ideig, azt terjesztette rólam bosszúból, hogy szerelmes vagyok belé, én pitiztem neki. Hát, egy ilyen húzás után szerintem nincsen annyira elkábult nő a világon, aki nem ábrándul ki rögtön.
2020. dec. 10. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell adni neki semmit, akkor es ott megvolt az esely, nem elt vele. Aki nem tud elni az adodo lehetosegekkel az amugy sem lesz sikeres az eletben. Masreszt ugy kezdte, hogy jol atvagott a palankon, egy meglevo parkapcsolatot is megrenditene egy ilyen, nemhogy egy kezdodot.
2020. dec. 10. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Szerelmes lettél valakibe, akit még csak nem is láttál sosem.

Most meg szembe jött a valóság. Üdvözlet az életben

2020. dec. 10. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most se vesz komolyan, csak amíg nem jön jobb. De az ilyet mondhatjuk annak, aki már ennyitől "szerelmes" lesz...
2020. dec. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!