Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált lányos anyák, nektek van olyan félelmetek, hogy ha összejöttök egy új férfival, akkor az a pár év múlva szép lánnyá cseperedő tizenéves lányotokra "úgy" néz majd?
Vannak példák akik megtették... (Woody Allen a saját örökbefogadott gyerekükkel jött össze).
És vannak arra is példák, akik sosem nyúlnának a gyerekhez.
De ilyen elven aki ettől fél, az ne költözzön például olyan helye, ahol nő éle a szomszédban, mert ezerszer több férfi szűri össze a szomszédasszonnya a levet, mint a nevelt gyerekével
Soon-Yit nem Woody Allen fogadta örökbe, hanem Mia Farrow és Andre Previn.
(Csak a tények miatt mondom.)
Ezt a problémát a pszichológia is ismeri.
Hát igen, az én fejemben is megfordult már, de nálunk azért kicsi az esélye, mert elég későn szültem, ha én egyszer valakivel összejövök, az már most is közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez és mire az én lányom kamasz lesz, a pasi 60-70 éves. De benne van a pakliban még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!