Cseperedő Palánták családi napköziről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Jár valakinek a gyereke oda? Megyek érdeklődni, de azért más pozitív, vagy negatív véleménye is érdekel. Ha jól tudom ez a fórum ezért van. Köszi!2015. okt. 14. 13:42
1/7 anonim válasza:
Szia
Tudom hogy regi a kerdes es latom senki nem is valaszolt
Viszont ezt megkerdeznem en is hatha tudsz valamilyen infoval szolgalni.
2/7 anonim válasza:
Nem ajánlom, nekünk nagy csalódás volt!
3/7 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy a szülőkkel X néninek hívatjak magukat a gondozónők. A gyerekeknek mesét kapcsolnak azt nevezik altatásnak. Nem voltam velük megelégedve, szakképzetlenek a dolgozók.
4/7 A kérdező kommentje:
Végül nem oda járt a gyerek, valahogy nem volt szimpi a hely, eléggé retro az egész. Plusz volt pár dolog, ami nem tetszett ottjártunkkor. Úgyhogy vittem inkább bölcsibe, ami OK volt.
2018. nov. 26. 06:54
5/7 A kérdező kommentje:
Uhh, most összekevertem egy másik csanával. Az Attila utcai volt a retro. De a Cseperedő se igazán jött be, szóval később találtam egy jó bölcsit, ahol a vezető és a gondozók is szimpatikusak, rendesek voltak.
2018. nov. 26. 07:01
6/7 anonim válasza:
Nekunk sem jott be
Es melyiket talaltad vegul?
7/7 A kérdező kommentje:
Krúdy utcai bölcsibe járt a gyerek. Összességében meg voltam elégedve vele. Mai napig emlegetjük a gondozókat, a vezető is segítőkész, kedves nő.
2019. febr. 9. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!