Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan utasitanátok vissza olyan férfi közeledését, aki nem tetszik, viszont az lenne az általános, hogy a férfiak megértik a nemet, illetve szeretik tudni a pontos okát, sértődés stb nélkül?
Figyelt kérdés
A van barátom meg ilyenek helyett pl a legutóbbi 5 átlátszó kifogással lepattintott srácnak mit mondtatok vna ha őszintén megmondhatjátok?2021. jan. 11. 21:05
11/15 anonim válasza:
Ez nyilván attól is függ, miért utasítom vissza. Én általában aza típus vagyok aki megmondja a pontos indokot. Na, volt már olyan aki nem nagyon tudta ezt kezelni. De ha a külseje nem tetszik, akkor megmondom kerek perec, hogy nem tetszik, nem az esetem. Ha valami belső bibi van, azt is megmondom, pl hogy úgy érzem, nem igazán passzolunk össze, mert ő ilyen, én meg amolyan stb.
12/15 anonim válasza:
Sosem ertettem mit jelent ez h nem az esete. Az h ronda vagy csak neki nem tetszik?
13/15 anonim válasza:
#12 egyszerű, nem kelt benne vonzalmat valami miatt. Ez lehet a viselkedése is.
14/15 Sunshinedoll válasza:
Semmit nem mondanék máshogy, mert úgyis megy a duzzogás, vagy ha a duzzogás nem, akkor a fenyegetőzés meg vergődés. Amúgy se vagyok köteles megindokolni senkinek se azt, hogy miért nem mentem el vele randira.
Nem hazudok sose, "nem" vagy "nem érdekel, kösz" és ennyi ezek teljes értékű mondatok.
Nem kell nekem kifogásokat gyártanom meg magyarázkodnom egy vadidegennek vagy valakinek, akit alig ismerek.
15/15 anonim válasza:
"Sosem ertettem mit jelent ez h nem az esete"
Annak az adott illetőnek nem jössz be, ezen mit nem lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!