Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jóban lettünk egy sráccal, a konditeremből ismerem, de szerintem a fiatal kora ellenére sértődhetett meg azon, hogy odajött hozzám, én meg azt mondtam köszönjünk el, mert ez az utolsó gyakorlatom. Mit tehetek ez ügyben?
Hát ez elég furán hangzik.....
Próbáld meg ezt személyesen tisztázni vele, mert egy személytelen SMS semmire nem jó. Mond el neki hogy fáradt voltál és rosszul fogalmaztál és kész.
Ha ezek után is durcáskodik, akkor pedig így jártál, majd összeszedi magát.
Onerzetes “kicsiket” a kicsike...
kesobb ez sok gondot okozhat. Ez mar most latszik! Minek banod? Szereted?
És te ennek a "férfinak" akarsz könyörögni, hogy nehogy félreértse egyetlen mondatodat, amit futólag mondtál?
Mit tud, hogy az önérzeted a kukában köt ki, csakhogy kimagyarázd magad előtte???
Hol van manapság a tartás? Jesszusom!
Ez valami kondis nyelv. :D
Szerintem maradjatok nagyon jóban, a konditeremben ismerd tovább, ha visszasértődött miután már nem mondtad neki, hogy vége, a gyakorlatodnak, mert nem fejezed majd még be. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!