Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar kapom fel a vizet es vetek véget a kapcsolatoknak, mas is van igy, pechem van, vagy tévedek?
Nagyon kedves vagyok es mindent megnevetek egy randin, ertem a trefat .
De ha a masik valamit teved, gyulik bennem a feszultseg es a duh ,peldaul ha lemond egy talalkat , es meg se mondja miert , utana is meg talalkozok de kezdek nem valaszolni uzenetekre es erzem h egyre duhösebb vagyok .
A vegsö megnyugvast az hozza, ha vegkepp megszakitom a kapcsolatot az illetövel , es le is blokalom a szamjat .
Amikor leblokalom nagy duhöt erzek , felrever a szivem , es mindig akkor teszem meg amikor mar több tevedest csinalt az illetö es magyarazatot se adott .hiaba kerdezem meg az okokat
Olyankor pislognak mint hal a szatyorban es utolag megtudom h azt mondjak rólam h szeszelyes vagyok es kiszamithatatlan
Nekem ez nem gond mert erzem h igazam van , ( peldaul utóbb egy pasi költött rámtöbb penzt de azt mondta h hájasahasam, meg kritizalt többször )
viszont az gond es megijeszt hogy nincsenek regentartó baratsagaim , kapcsolataim, mindegyik úgy vegzödik h megsertödök es lezarom a kapcsolatot
Nem tudom mas h tud fenntartani evek óta tartó baratsagokat
Lehet bunkókra akadok es nincs szerencsem
Menj pszichológushoz, mert úgy viselkedsz, mint egy durcis óvodás, csak náluk öt perc múlva elmúlik ez a "nem vad a bajátom" kirohanás. Nem normális, amit csinálsz, nem ez a megoldás a személyközi konfliktusokra.
És tanulj meg magyarul! Számát, nem számját, és leblokkol, nem blokál.
Az tuti hogy a viselkedésed nem normális. Mi az hogy a másik téved akkor te azon besértődsz? Te sose szoktál tévedni?
Gondolj bele abba, hogy nem hiába nincsenek hosszan tartó barátságaid. A helyedben felkeresnék egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!