Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan utasitanátok vissza olyan férfi közeledését, aki nem tetszik, viszont az lenne az általános, hogy a férfiak megértik a nemet, illetve szeretik tudni a pontos okát, sértődés stb nélkül?
A van barátom miért nem jó, ha van barátom, és amúgy nincs vele gond? Ha szingli lennék, lehet, hogy adnék esélyt, de így nem, mert van barátom.
Sose értettem, hogy ezzel mi a gond.
Dettó, mint a hármas.
A "nem" egy teljes mondat.
"Nem vagy az esetem" vagy "Nem téged kereslek", ha van párom, akkor pedig az az indok.
Aki ezt nem képes elfogadni indoklásnak, az bizony nem ért a nemből, akárhogy bizonygatod. És akármilyen hihetetlen, nem kell indoklás ahhoz, hogy az ember ne akarjon semmit a másiktól. A legtöbb embertől azért nem akarok semmit, mert nincs okom rá, hogy akarjak, nem pedig azért, mert van okom rá, hogy ne akarjak. Nekem egy kapcsolathoz nyomós ok és erős érzelmek kellenek. Ha úgy érzem, hogy ez adott, akkor akarok valamit ha nem, akkor pedig nem és kész
7-es, én társkeresőkön ezért nem szoktam olyanoknak visszaírni akik nem jönnek be. Az elején mindenkinek megírtam, hogy bocsi de nem vagy az esetem. Hát kisebbségben voltak azok akik felfogták. A legtöbben tovább írogattak, olyanoakt, hogy "de csak egy esélyt adj" " most komolyan egy randira sem tudsz velem eljönni?? A képek torzítanak.." "akkor rohadj meg" "
"amúgy nem is tetszel, csak gondoltam rádírok, mert annyira azért csúnya sem vagy, de hát ha ilyen beképzelt vagy, hogy visszautasítasz, akkor nem tudok rajtad segíteni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!