Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell visszautasítani egy nőt? Ebben sajnos rossz vagyok és a végén sértődés és utálat lesz belőle.
Mit mondanál neki hogy megértse hogy most nem akarok tőle semmit, ne legyen dühös, ne törd össze az egóját?
És ne áskálódjon utána ellenem.
Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú...
Térdelj elé egy gyűrűvel és mondd, hogy szeretnél nemzeni neki 3 fiú gyermeket. Nemhogy áskálódni nem fog, de hírét sem hallod többé.
32/f
"Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú..."
Igen, azért van tele hetente az újság megölt barátnők és feleségek, kiirtott családok drámájával.
Van barátod. 😂
"Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú..."
Hát ja, nem volt ideje megedződni. De majd ha ő is 1000 elutasítás kap, akkor remélem, hogy még mindig ugyanolyan határozottan fogja mondogatni, hogy az ember egyedül legyen boldog, ne mástól várja az örömöket, stb. 😂
Hidd el o is volt olyan helyzetben, mikor csak ignoralt valakit, vagy mondta, hogy legyünk csak barátok.
Legyel normális, ennyi. Nem kell túlcifrazni. Ez az élet rendje.
Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú...
Ebben nagyon tévedsz. Én nem tudom, a nők hogy viselkednek, mikor kikosarazzák őket, de a férfiak között is rengeteg olyan van, aki nem hajlandó felfogni, hogy a nem az nem és ostromol tovább, ha meg határozottabban megmondod neki, akkor te vagy a büdös paraszt meg a k***a.
7-es ez a jobbik eset amikor tovább hajt a pasi. Pont az ellentétére gondolok hogy visszahúzódik befeléforulós lesz és nem mer kezdeményezni stb. Erről írtak a korább hozzászólók, hogy az 1000 kosár után is tudjál magabiztos lenni.
Nagyon sok nő az elején mindig nemet mond, tudatalatt genetikailag is teszteli a férfi kitartását és hogy komolyan gondolja -e, hogy akarja őt. És mivel tovább udvarolt kitartó volt így a végén a nőnek is megtetszett és beleszeretett. Szóval ez nem olyan egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!