Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell visszautasítani egy nőt? Ebben sajnos rossz vagyok és a végén sértődés és utálat lesz belőle.
Mit mondanál neki hogy megértse hogy most nem akarok tőle semmit, ne legyen dühös, ne törd össze az egóját?
És ne áskálódjon utána ellenem.
Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú...
Mondd megegyszerűen hogy nem állsz készen egy kapcsolatra.
Ettőlnem tőrik össze a szíve, és tulképp igazat is mondasz.
Tisztában vagytok vele milyen megalázó ez a hazugság,hogy nem állok még készen egy kapcsolatra?Főleg,ha ismerik is egymâst valahonnan,vagy csak összefutnak,vagy valami közösseégi helyen ismerősök?Majd egy hét mùlva,vagy egy hònap mùlva másik nővel látja?
Nem egymást keressük,nem illük össze.És vannak a nagy " de miért" kedvelők.Azoknak meg annyival bővìteni,hogy nem látom,hogy lenne bennünk bármi közös,amely jò alapot adna a továbbiakhoz.Egyébként,ha valaki meg akar sértődni,akkor mindegy mit mondasz.De akkor is érdemesebb az igazat.(3)
Személyszerint inkább az összetört szívét tudom sajnálni olyas valakinek, akivel félreérthetō helyzetbe kerültünk, a kétértelmū viselkedésem miatt beleélték magukat abba, hogy lehet köztünk valami, aztán meg csalódnak.
Kevésbé sajnálom azokat, akik annyira egoisták, hogy úgy gondolják “ōket senki sem utasíthatja vissza”. Miért kellene sajnálni az ilyennek az összetört egóját? Szerintem inkább jót tesz nekik, ha leszállnak a fellegekbōl és nem hiszik magukról azt, hogy ōk ennyire ellenállhatatlanok lennének, hogy bárki együtt akar lenni velük.
"Te jobbat érdemelsz nálam,viszlát." vagy
"Nem tartok női barátokat, ha érted mire gondolok." :)
#22!
Ez hülyeség.
Elfogadott virágnyelves szakítószöveg.
Az hogy utana, kivel mit hogyan tesz az illető, senkivel nem tartozik elszámolásra. Lehet hirtelen fellobbanó szerelem is pl. Szóval nem kell magyarázkodnia.
Ne haragudj, de másba vagyok szerelmes.
Miért nem lehet megmondani az igazat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!