Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell visszautasítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell visszautasítani egy nőt? Ebben sajnos rossz vagyok és a végén sértődés és utálat lesz belőle.

Figyelt kérdés

Mit mondanál neki hogy megértse hogy most nem akarok tőle semmit, ne legyen dühös, ne törd össze az egóját?

És ne áskálódjon utána ellenem.

Mert egy nő sokkal nehezebben viseli ha kikosarazzák mint egy fiú...

2019. márc. 4. 09:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%
Könnyen ! Megmondod hogy nem tetszik neked és kész! A nőknek van napi 50 nyomoló pasi jelöltje .. nem fog utánad sírni mikor mindig tud válogatni kedvére !
2019. márc. 4. 11:15
 12/28 anonim ***** válasza:
36%

A nõ nyomult rád, vagy mi?

“most nem akarok tõle semmit”

Tehát korábban akartál valamit, utána meg leakarod rázni? Ha te nyomultál rá, aztán meggondoltad magad és visszautasítod, akkor valamennyire megtudom érteni az áskálódást. Szerintem ezt egy fiú is nehezen viseli, ha pl. egy nõ félreérthetõen viselkedik, azt állítja, hogy akar valamit, aztán lekoptatja. Az ilyen kétszínū viselkedés valóban dühítõ lehet mindkét nem számára, ha valaki azt sem tudja, hogy mit akar és zavaros érzéseket kelt benne. Nem a visszautasítás ténye zavaró, hanem az, hogy korábban hülyítetted, hamis reményeket tápláltál benne.

Talán legközelebb legyél egyenesebb, határozottabb, ne szédítsd össze-vissza a másikat.

2019. márc. 4. 11:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"A nőknek van napi 50 nyomoló pasi jelöltje .. nem fog utánad sírni mikor mindig tud válogatni kedvére !"

Azért szívesen megnézném az arcodat mikor ilyen valótlanságokat írsz. Vannak nők és férfiak akiket valóban körbedonganak ilyen-olyan okok miatt, de a többség ugyanúgy küzd az elfogadásért, a jó partnerkapcsolatért.

2019. márc. 4. 11:38
 14/28 anonim ***** válasza:
44%

Azt, hogy nem érdemel meg téged és egy ilyen tündér keressen egy olyan férfit, aki megbecsüli őt. Te meg jól elleszel életed végéig a jobb kezeddel.

A hozzád hasonló, szavakkal leírhatatlan izék miatt dől össze lányok önbizalma és nem kezdeményeznek utána senkinél.

2019. márc. 4. 11:55
 15/28 anonim ***** válasza:
Milyen külsőd van, mennyire vagy pénzes, hogy kezdeményez nálad lány? És mi bajod vele? Miért akarod őt visszautasítani?
2019. márc. 4. 11:55
 16/28 A kérdező kommentje:

12-es kicsit túlgondoltad a helyzetet.

Belegondolsz olyant amit nem is írt senki.

De te látni szeretnél. A most nem akarok tőle semmit az azt jelenti ami és nem többet.

Nem azt hogy akartam vagy játszottam vele hogy akarok.

A most meg annak kommunikálása hogy nem vagyok végletes ember hogy soha az életben.

Ha valaki ilyen finomságokat nem hall ki egy beszédből akkor elég nehéz lehet árnyaltan beszélni vele, amitől elég komolyan félreérhet dolgokat az életben.

Így szinte adja magát hogy a félreértésében megutáljon olyanokat akik erre nem szolgáltak rá. És elfogadjon olyan nemtelen eszközöket mint az áskálódás, amit én kizárok ha engem elutasítanak pedig már utasítottak el elég fájóan számomra.

2019. márc. 4. 11:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk abba bele sem gondolsz pl.,hogy ha egy másik lányba vagyok épp szerelmes akkor nálam kizárt hogy ismerkedjek a lánnyal akinek tetszek és kifejezi ezt?
2019. márc. 4. 12:02
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha finoman közlöd, akkor vagy nem érti meg, vagy arra gondol, hogy még nem vagy túl valakin és később tovább próbálkozik, kisebb szünettel. (Saját tapasztalat, nő vagyok. :D )

Meg kell mondanod neki nyíltan és egyértelműen. Lehet, hogy fájni fog neki, de legalább valószínűleg nem égeti többet magát arra, hogy olyan szekér után fut, amelyik nem veszi fel. ;)

2019. márc. 4. 12:19
 19/28 anonim ***** válasza:

#16 Azért gondoltam túl a helyzetet, mert úgy gondoltam, hogy elég ritka az, hogy egy nõ levakarhatatlanul nyomuljon egy férfira, aki nem akar tõle semmit. Ellenben gyakoribb helyzet az, amikor a férfi flörtöl a nõvel, miközben nem komolyak a szándékai, majd tovább lép. Ilyen esetben érthetõ lenne a nõ sértettsége.

Bár kivételek mindig vannak, lehet hogy a te helyzetedben épp nincs szó ilyenrõl.

2019. márc. 4. 12:45
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha emberien közlöd, akkor normális nő ezen nem fog megsértődni. Majd keres magána olyat, aki vele akar lenni.

Van alapja amúgy, hogy azt feltételezed róla egy ilyen után, amiket fent leírtál? Mert ilyeneket csak zakkant emberek művelnek.

2019. márc. 4. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!