Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombathely, Mosonmagyaróvár környékén orvos pasikkal szeretnék ismerkedni, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Akiket ismerek, mind foglaltak.2021. jan. 9. 14:36
41/67 anonim válasza:
#40. Az írásodból és a gondolatmenetedből ítélve nem, hogy egyetemre nem mész de még, egyetemet végzett ember közelében sem voltál. A szakácskönyv lapozgatása nem minősül lexikális tudásnak. Különben orvosra szükséged lesz, ebben egyet kell, hogy értsék.😁
43/67 A kérdező kommentje:
Kis purdé kapaszkodj: 3 OKJ-s papíros szakmám van. Neked mennyi?
2021. jan. 10. 18:33
44/67 anonim válasza:
Van ám stílusod 😂
Álmodozz csak tovább
45/67 anonim válasza:
#43. Csak két diplomám van. De nem szoktam ezzel kérkedni. Viszont, ha már kihúztad belőlem....De emiatt össze is karmoltam magam, hogy OKJ-s papírod is van. A stílus pedig magáért beszél. Tobzódni fognak körülötted a dokik....😊
46/67 A kérdező kommentje:
ja és milyen? Büfészak? Mert nekem rendes szakmáim vannak! Nem melegedni jártam az iskolába kisgempa!
2021. jan. 10. 18:49
47/67 anonim válasza:
#46. ,, KISGEMPA". Ezt ugye a nyóckerben tanultad? Lófülét vagy te nő. Unatkozó munkanélküli pasi vagy! Egy magára kicsit is adó nő, aki orvosfeleség szeretne lenni nem így ír. Egy tanácsot azért adnék. Ezzel a stílussal még az orvosi rendelőben se nyilvánulj még, mert kiküldenek.
48/67 anonim válasza:
A néni orvost akar férjurául!😎. Végem. Ez hibbant.
49/67 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat nem írtam! Mit vársz hogy földbe tapostok és én majd szó nélkül tűrni fogom???? Normálisan kérdeztem, normálisan válaszoltam erre a legbunkóbb módon sértegettetek és megjegyzéseket tettetek a koromra, a szakmámra! Ja hogy szép csendben tűrjem amikor nem is tettem semmi rosszat? Most meg már ott tartunk hogy férfi vagyok egyenesen? Mert ha valaki orvos felesége szeretne lenni annak tűrni kell minden mocsokságot???
2021. jan. 10. 19:11
50/67 A kérdező kommentje:
Akinek a stílus nem jön be, menjen el! Nem hozzátok akarok menni, tipli! tanácsot kértem SZÉPEN erre jöttetek a bántással. Hű de szégyenek vagytok!
Málészájú nő meg orvosnak se kéne!
2021. jan. 10. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!