Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombathely, Mosonmagyaróvár környékén orvos pasikkal szeretnék ismerkedni, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Akiket ismerek, mind foglaltak.2021. jan. 9. 14:36
13/67 anonim válasza:
Elittárson van felregisztrálva ismerősöm.Nyolc általánossal rendelkező kőműves :) Ennyit erről.
15/67 A kérdező kommentje:
38
2021. jan. 9. 15:49
16/67 A kérdező kommentje:
12, köszi!
2021. jan. 9. 15:49
17/67 anonim válasza:
Javaslom hogyha olyan körökben szeretnél mozogni akkor teremtsd meg magadnak, ne a pasi hátán kapaszkodj fel. Ha meg pénz miatt akkor szintén.Te is dolgozhatsz akár külföldön.
Amúgy ha nincs rajtad semmi extra akkor észre sem vesznek.
18/67 anonim válasza:
Én osztrákiában élek,de csak faszállító vagyok (kamion sofőr) 😒
Keveset is keresek 2820€ 🤮
Reggel 6:30-tól délután 16-16:30-ig dolgozom,tudom ez embertelen. 😤
Az is nagy baj hogy már 23 éves vagyok. 😡
19/67 A kérdező kommentje:
Mindig vonzottak az orvosok, egyszerűen felnézek rájuk. Sőt, van egy kis medical fétisem is. Nem elsősorban a pénz érdekel, de tény, hogy egy orvosnak státusza van és nem akarok álszent lenni, hogy a státusz nem érdekel.
Nem tudom mit jelent az extra a megjelenésben.
2021. jan. 9. 16:01
20/67 A kérdező kommentje:
18, nekem ezzel semmi bajom. Én nem tudnék kamiont vezetni, mert néha még a Yarisom is kifog rajtam. A fizetésed felét viszem ha, többet dolgozom és jóval öregebb is vagyok. Te nyertél :)
2021. jan. 9. 16:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!