Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombathely, Mosonmagyaróvár környékén orvos pasikkal szeretnék ismerkedni, hogy csináljam?
Legyen szerencséd 😊
Unokatesóm orvosira jár, elsőben volt egy szakács barátja, valahogy tudtuk hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Érezhető volt, hogy más az érdeklődési kör. Igazunk is volt, utána egy évfolyamtársával jött össze, 3 éve és látszik hogy megvan az összhang. Akiket én ismerek vagy orvos a pár, vagy jogász vagy mérnök.
Én is csak egyetemi szinten tudok nyilatkozni. Orvostan hallgatók 90% hogy szakon belül fognak párt keresni, kis átfedés szokott lenni fogorvos és gyógyszerészhallgatók között, de ennyi.
Orvoskémt nagyon sokat dolgoznak, egyértelmű, hogy ott ismerkednek a legkönnyebben, ahol sok időt töltenek: a munkahelyen.
18.vagyok.
Ennek örülök.
Minden gyakorlás kérdése,én szeretek vele az erdőbe járni.😁
Őszintén szólva engem annyira nem nagyon érdekel a pénz,nyilván jó hogy van de senkivel sem fogok versenyezni.
18.vagyok.
Nem kell sajnálni,idővel majd besegít más is. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!