Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők, nem féltek, hogy be kell érnetek diploma nélküli, kultúrálatlan pasikkal?
Nagyon mókás ez a kérdés, nagyon mulatságos.
De azért válaszolok, mintha komoly lenne.
Semmilyen pasival nem kell "beérnem". Az, hogy legyen az embernek pasija, nem létfeltétel, hanem egy kellemes extra. Olyan mint egy nyaralás. Ha el tudsz menni nyaralni egy szép helyre, akkor szuper. Ha nem, mert az összes szálloda romos, vagy elérhetetlenül drága, akkor eltöltöd otthon a szabadságot. Lehet hogy valaki ítélkezni fog, hogy a kanapén töltötted az egy hét szabit, és azt hiszi hogy az ő nyaralása egy csótányokkal teli helyen menőbb, de az ilyenekkel egyszerűen nem kell foglalkozni.
Hagyjátok már, a kérdező egy elmebeteg, és annyira egy kaptafára mennek a kérdései meg a kommentjei, példái, hogy unalmas. És kamuzik, néha másnak adja ki magát, a múltkor pl tanárnőnek, aki szerint az általa felsorolt dolgok (tkp ugyanezek) képezik a kultúrát és ilyen férfit keres. Ugyanezek a nyomi példák, lovasszínház is volt benne.
Most mondjátok meg, milyen beteg ember az aki itt trollkodik meg hazudozik, kinek kéne egy ilyen ostoba selejt.
Nyilván inkább egyedül halok meg, mint ezt a szintet elviselni....
A válaszokat nem olvastam. De csak a kérdésre válaszolva, diplomás nőként tudom, hogy kulturálatlan ember nincs. Ez egy fellengzős, modoroskodó kifejezés, aminek semmi értelme. Bár nem létezik egységes kultúra definíció, de abban a kulturális antropológusok között egyetértés van, hogy minden egyes ember kulturált, a borsodi cigánygyerektől kezdve az afrikai törzsi társadalomban élő népekig mindenki. Más-más kultúrájuk van persze, de a kultúra olyan dolog, amit nem lehet számszerűen mérni, így sorrendbe állítani sem, hogy most akkor az William herceg kulturáltabb mint a Győzike. Ez egyszerűen egy hibásan használt kifejezés.
A Harry Pottert én nem tartom szépirodalomnak. Persze ettől még tök jó kis sorozat.
Az sem zavar ha nem olvassa a mindenféle mostani felkapott pszichológusok gumicukor írásait, amúgy sem szeretem az ilyeneket, tudok én neki jobbat ajánlani a pszichológia témájú tankönyveimből ha komolyan érdekli a téma. Persze azok kicsit szárazabbak, meg nem olyan könnyen olvashatóak, de a végén még tényleg tanul is belőlük valamit.
És nincs az a férfi, akiért én musicalre mennék. A színházat sem szeretem alapból, inkább elolvasom a színművet ha érdekel. De színházba még el lehet rángatni, ellenben musicel nálam kizárt. Utálom ha énekelnek még filmekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!