Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak nincs diplomája, se szakmája, akkor nem is lehet barátnője?
Figyelt kérdés
18/F2020. dec. 29. 16:19
2/20 anonim válasza:
Így van. Diploma és szakma nélküli nős, családos férfiakat még soha senki nem látott.
3/20 anonim válasza:
De lehet. Viszont olyan fiatal vagy, még akármit tanulhatsz, bármi lehet belőled. Nem kell itt megállni 18 évesen.
4/20 anonim válasza:
Ismerek ilyen pasit, neki van nője.
5/20 anonim válasza:
Tény hogy nem könnyíted meg a dolgodat az életben. A végzettség az egyik, de diploma vagy szakma nélkül a pénzkereseti lehetőségeid sem jók.
6/20 anonim válasza:
Nekem vállalkozóként sincs senkim, úgyhogy nem ettől függ
7/20 anonim válasza:
A férjemnek nincs se szakmája se diplomája.Ennek az az oka,hogy alkoholista szülei vannak így 14évesen elköltözött otthonról és dolgozni kezdett. Nagyon sokat dolgozik ,fizikai munkát és nem is nagyon válogathat. Most kezd besokalni és szeretne tanulni ,hogy tudjon váltani.Szval lehetne lehet barátnőd de a saját életed konnyited meg a későbbiekben és a családodét.
8/20 anonim válasza:
Én azt vallom, csíkos a csíkossal, pöttyös a pöttyössel... Nincs kizárva, hogy találj párt így is, azonban nagy valószínűséggel hozzád, társadalmi státuszban, motiváltságban hasonló párt fogsz találni.
Egy nálad magasabb státuszban lévő, képzettebb (jelentősen képzettebb) pár ugyan nem világrengető újdonság, de ne nagyon várd...
mint írtam, csíkos a csíkossal...
10/20 anonim válasza:
Ez benne van Hammurabi törvénykönyvében is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!