Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak nincs diplomája, se szakmája, akkor nem is lehet barátnője?
Figyelt kérdés
18/F2020. dec. 29. 16:19
11/20 anonim válasza:
#10 rajta, mivel törvényoszlop ;)
12/20 anonim válasza:
11- csoda hogy valaki tisztában van vele ki az a Hammurabi
13/20 anonim válasza:
#12 nálunk ez altalános iskolai tananyag volt kb 3.-ban. szerintem még le is kellett rajzolnunk. :D
15/20 anonim válasza:
Ja, egy bizonyos réteg pont amiatt nem megy férjhez, meg nem szaporodik, mert még 8 osztályuk sincsen... :DDDD
16/20 anonim válasza:
Ez ebben a formában nem igaz. De ha válogatós vagy abban, hogy milyen nő jöhet szóba, akkor necces (neked csak okos nő kell, vagy modellalkatú), kiv. ha mással tudod ellensúlyozni (pl, jó külső).
17/20 anonim válasza:
18 évesen mondjuk még egyiket sem késő pótolni (már ha szerinted ezen múlik)
18/20 FoxtrotLidérc válasza:
Munkád legyen, amiből fenn tudod magad tartani, ha úgy adódik. Nyilván, ehhez valami végzettséget érdemes nézned magadnak. Olyasmit, amit akár 30-40 éven keresztül is szívesen csinálsz. :)))
19/20 anonim válasza:
Mivel nekem több is van és ehhez a közeghez szoktam, nekem ez túl nagy különbséget jelentene
20/20 anonim válasza:
Diplomás férfiként mondom, hogy rengeteg hozzád hasonló nő van kérdező, akikkel én például nem állnék le...
De a jelek szerint te megint nem hozzád hasonló nőt keresel, hanem nyafogsz, hogy a közgázos cicáknak nem kellesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!