Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, nehezen ismerkedő, introvertált fiúnak lehet barátnője?
5
Mekkora egy h.ülyegyerek vagy, már bocs. Iszonyatosan unalmasak már az ilyenek. Hogy nem lehet tőletek normálisan válaszolni egy sz.aros kérdésre. Honnan van benned ilyen ocsmány rosszindulat?
De azért válaszolok, nehogy véletlenül akár minimálisan eltorzíts néhány erre járó naiv szerencsétlent: A párom nem beteg, nem hátrányos személyiségű, nem szociális fóbiás, amivel soha azonosítják az introvertált jellemet/zárkózottságot, hanem simán ilyen vérmérsékletű, de közben talpraesett, egészséges ember. Neten ismerkedtünk meg. Sima beszélgetésnek indult, és azért kezdeményezett, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy tetszik nekem. Én alapból csevegős, könnyed vagyok, főleg négyszemközt. Így szépen kialakult minden.
Azóta is (lassan 8 éve) működünk, egyikünk sem társasági ember, csak 1-2 közelebbi barátunk van, társaságunk nincs. Kollégáival jól kijön, kedves, segítőkész, de a magánéletébe őket sem engedi be, ilyen téren zárkózott. Ilyen a természete, így érzi jól magát.
Nő vagyok és ilyen párom van.
ma 20:25
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
4/7 anonim ***** válasza:
Szintén nő és ilyen az én párom is.
Bírom ezt az oldalt. Van 100 vól két nő, akinek ilyen kell általában, az meg pont itt gyűlik össze. Na persze. A való életben meg 100 ból 98 nő shopping addict és travel addict.
Nem tudom, hogy jön ide a vásárlás meg utazás. Tényleg ennyire demagóg és fogyatékos vagy? Már bocs, de erre mást nem lehet mondani szépen.
3-as és 6-os válaszoló vagyok ismét. Imádok utazni. A párom is. Kettesben és nem társasággal és nem bulizós programokat csinálunk, hanem városnézés, kirándulás (hegyekbe) vagy strandon döglés békésen.
Vásárolni is imádok, érdekeltek mindig is a ruhák, sminkek. Nem vagyok álszent, visszahúzódó kis tündérke. De ehhez a páromnak semmi köze. Csak annyi, hogy nem szeret velem vásárolni, mert unja, ritkán tart velem. Ja, és nem kell pénzelnie a vásárolgatásaimat senkinek, mert bőven megkeresem rá a pénzt.
Szóval, semmi köze ennek az egésznek ahhoz, hogy egy introvertált természerű férfit szeretek.
Tessék, hozom amit a "való életben" tapasztalsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!