Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők, nem féltek, hogy be kell érnetek diploma nélküli, kultúrálatlan pasikkal?
Megint az öröksláger:A diploma és a párkeresés.
Ki az a Harriporter?
Na mentem..a kocsmába!
Nem, mert amíg én 3-at szereztem, ő igazán elvégezhet egyet. :D
(annál kicsit izzasztóbb szakokon, mint amiket felsoroltál - és ezzel semmiképp sem degradálni szeretném a szóban forgó képzéseket)
Most miért kell szítani a feszültséget? De most komolyan?
Van az, hogy kiírnak kamukérdéseket, de - kategóriából is adódóan - saját magára, esetleg valós/képzeletbeli párjára vonatkozóan. És valami hülyeséget, ami vagy vicces, vagy kevésbé.
De amikor a nők - férfiak, diplomások - nem diplomások stb. rengeteg ember egymásnak uszítása a cél, azt én nem értem. Ennyire rosszindulatú vagy? Mert ez már nem vicces, mégha egyértelművé tetted a példáiddal, hogy csak trollkodsz.
Mert láthatod, sokan magukra veszik, felháborodnak rajta, és csak még jobban fogják utálni a másik tábort.
Oké, hogy a kategória színvonala lecsökkent. De könyörgöm, ha látsz egy tavat teledobálva szeméttel, te is röhögve belehajítod a kezedben lévő csokispapírt? Vagy inkább felveszel egy szemetet, és kidobod a melletted lévő kukába?
Azért előfordul nap, mint nap, hogy jönnek ide emberek tényleges tanácsért, egy-két támogató szóért. Nem egy ember megköszönte, hogy kommenteltem, megosztottam a saját tapasztalatomat, vagy csak beszéltem vele pár sort, és egy kis lelki erőt kapott, hogy helyesen tudjon cselekedni.
Erre rendszeresen látom, hogy jönnek ide uszítani az emberek, és növelni a frusztrációt mindenkiben. Ha unatkozol, inkább olvass egy jó könyvet, takarítsd ki a lakást, menj el kocogni, hívd fel a nagyit, hogy hogy van.
Vagy ha nagyon muszáj, valami szórakoztatóbb hülyeséget írj ki, hogy pl. a feleséged terrorban tart, hogy mosd meg tusfürdővel a szemöldököd... :D
Nem aggódom, mert az én a saját korosztályomban (30/N) több diplomás férfit ismerek, mint akinek nincs diplomája. Aztán lehet, hogy pár év múlva több nő fog járni a felsőoktatásba, mint férfi, de ez számomra nem annyira releváns, mivel nem huszonévesekkel ismerkedem... :))
"Olyat, akivel nem lehet musicaleket nézni, vagy, aki nem olvas szépirodalmat (Hary Potter, Borsa Brown könyvei)"
Borsa Brown nem tudom ki, de nekem a szépirodalom Dosztojevszkij, Tolsztoj, Jókai, Móricz, Sienkiewicz vagy mondjuk Dante. Nem a Potter. Amit nem nézek le (gyerekként olvastam is), de nem szépirodalom. Párommal mindketten diplomásak vagyunk, a musicaleket utáljuk, mert a lehető legsziruposabb műfaj, ugyanígy az operettet is. Drámákat nézünk vagy operát, ha már színház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!