Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők, nem féltek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, nem féltek, hogy be kell érnetek diploma nélküli, kultúrálatlan pasikkal?

Figyelt kérdés
Egyre több nő jár fesőoktatásba, mint férfi. Egyre több nő lesz, aki hiába dolgozik keményen az andragogus vagy művelődésszerzvező diplomáért, és él magasabb nívójú szellemi életet, csak alsóbb kategóriás pasit kaphat. Olyat, akivel nem lehet musicaleket nézni, vagy, aki nem olvas szépirodalmat (Hary Potter, Borsa Brown könyvei) sem pszichologiát (Szabó Péter).

2021. jan. 8. 06:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Megint az öröksláger:A diploma és a párkeresés.

Ki az a Harriporter?

Na mentem..a kocsmába!

2021. jan. 8. 07:16
 12/35 anonim ***** válasza:
96%

Nem, mert amíg én 3-at szereztem, ő igazán elvégezhet egyet. :D

(annál kicsit izzasztóbb szakokon, mint amiket felsoroltál - és ezzel semmiképp sem degradálni szeretném a szóban forgó képzéseket)

2021. jan. 8. 07:16
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
hát persze mert aki diplomás az csak is a színházakba jár.. vannak dolgok amik a sznobok kamu kultúrájának feltunningolására valók ilyenek a színházak ,múzeumok, kiállítások stb. Manapság sajnos a tanulttság és a műveltség nem jár kézben , főleg hogy pénzért cserébe 10 évet is tőlthet bárki egyetemen , mint a volt közép iskolai igazgatóm aki 4 év helyett 7 év töltött az egyetemen.. látszott is rajta mennyire penge..
2021. jan. 8. 07:18
 14/35 anonim ***** válasza:
98%

Most miért kell szítani a feszültséget? De most komolyan?

Van az, hogy kiírnak kamukérdéseket, de - kategóriából is adódóan - saját magára, esetleg valós/képzeletbeli párjára vonatkozóan. És valami hülyeséget, ami vagy vicces, vagy kevésbé.

De amikor a nők - férfiak, diplomások - nem diplomások stb. rengeteg ember egymásnak uszítása a cél, azt én nem értem. Ennyire rosszindulatú vagy? Mert ez már nem vicces, mégha egyértelművé tetted a példáiddal, hogy csak trollkodsz.

Mert láthatod, sokan magukra veszik, felháborodnak rajta, és csak még jobban fogják utálni a másik tábort.

Oké, hogy a kategória színvonala lecsökkent. De könyörgöm, ha látsz egy tavat teledobálva szeméttel, te is röhögve belehajítod a kezedben lévő csokispapírt? Vagy inkább felveszel egy szemetet, és kidobod a melletted lévő kukába?

Azért előfordul nap, mint nap, hogy jönnek ide emberek tényleges tanácsért, egy-két támogató szóért. Nem egy ember megköszönte, hogy kommenteltem, megosztottam a saját tapasztalatomat, vagy csak beszéltem vele pár sort, és egy kis lelki erőt kapott, hogy helyesen tudjon cselekedni.

Erre rendszeresen látom, hogy jönnek ide uszítani az emberek, és növelni a frusztrációt mindenkiben. Ha unatkozol, inkább olvass egy jó könyvet, takarítsd ki a lakást, menj el kocogni, hívd fel a nagyit, hogy hogy van.

Vagy ha nagyon muszáj, valami szórakoztatóbb hülyeséget írj ki, hogy pl. a feleséged terrorban tart, hogy mosd meg tusfürdővel a szemöldököd... :D

2021. jan. 8. 07:49
 15/35 A kérdező kommentje:
De hát itt azt olvastam többször, hogy a diploma megszerzése emberileg is többé tesz a diplomátlanoknál.
2021. jan. 8. 07:50
 16/35 anonim ***** válasza:
94%
A 14-nek teljesen igaza van. Jelentettem a kerdest, es legyszi kerdezo hagyd abba ezt!
2021. jan. 8. 07:58
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
nem :D
2021. jan. 8. 08:05
 18/35 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi, a nok ha nem talalnak diplomast akkor keresnek olyat, aki diploma nelkul megkeresi a 400-500 ezret (mert manapsag a legtobb noi ismerosom nem tekinti ferfinak az ettol kevesebbet keresoket).
2021. jan. 8. 08:41
 19/35 anonim ***** válasza:
55%
Én értékelem a szarkazmusod, nekem tetszett. :D
2021. jan. 8. 09:03
 20/35 anonim ***** válasza:
85%

Nem aggódom, mert az én a saját korosztályomban (30/N) több diplomás férfit ismerek, mint akinek nincs diplomája. Aztán lehet, hogy pár év múlva több nő fog járni a felsőoktatásba, mint férfi, de ez számomra nem annyira releváns, mivel nem huszonévesekkel ismerkedem... :))

"Olyat, akivel nem lehet musicaleket nézni, vagy, aki nem olvas szépirodalmat (Hary Potter, Borsa Brown könyvei)"

Borsa Brown nem tudom ki, de nekem a szépirodalom Dosztojevszkij, Tolsztoj, Jókai, Móricz, Sienkiewicz vagy mondjuk Dante. Nem a Potter. Amit nem nézek le (gyerekként olvastam is), de nem szépirodalom. Párommal mindketten diplomásak vagyunk, a musicaleket utáljuk, mert a lehető legsziruposabb műfaj, ugyanígy az operettet is. Drámákat nézünk vagy operát, ha már színház.

2021. jan. 8. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!