Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltél már attól, hogy a magány miatt könnyen szerelmes leszel?
Évek óta szingli vagyok és már nagyon hiányzik, hogy szerethessek valakit.
Mégis tartok attól, hogy sokkal jobban beleszeretnék, mint ő belém, és elhagyna a túlzott szeretetem miatt.
Ugyanez lenne a szexpartnerrel is, ő nem gondolna bele többet, de ha hozzám érne, simogatna szerelmes lennék belé.
Aztán lelépne, mert megijedne tőlem.
Mi lenne erre az egészre a megoldás, ha ennyire szeretethiányos vagyok?
28N
Velem folyton ez van, mindig azt gondolom hàtha tetszem ... de nyílvàn soha nem kellenèk senkinek
Kutya segít
23N
Egy jo nagy medvemeretu kutya: cane corso,kanari szigeteki vagy hasonlo meret. Oket megolelni olyan,mintha egy embert olelnel meg. Nekem segitett es segit azota is. Majdnem tonkrement a kapcsolatom a szeretethianyom miatt. De a kutya epp idoben erkezett es megmentette meg a parkapcsolatom is.
Irany a sinter/tenyeszto. Esetedben jobb egy mar felnott kutya!! Vannak kifejezetten bujos,radtapados ragaszkodo kutyak fiuban is meg lanyban is.
Itt olelgetve alszunk a kutyammal. Neked is ez kell!!!! Szdrelmes egyedul a kutyamba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!