Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Van, hogy azért tartod távol magad egy csajtól, mert könnyen szerelmes tudnál lenni belé?
Figyelt kérdés
Például mert oka van, hogy nem lehetsz vele együtt, és a csaj gyakran érdeklődik irántad, de te inkább igyekszel távol maradni tőle, pedig egyértelműen nagyon jól érzed magad vele.2020. nov. 30. 19:26
2/9 anonim válasza:
A férfiak nem tudnak szerelmesek lenni, mert nincs lelkük.
4/9 anonim válasza:
Igen, én ilyen vagyok, és már a 2. nővel teszem ezt, ami gáz, mert nem engedem magamnak meg, hogy legalább egy barátság alakuljon ki, vagy, hogy valaki szeressen is. Talán mert nem szeretem én sem saját magamat sem.
5/9 anonim válasza:
Igen, ezt jogos önvédelemnek hívják :)
6/9 anonim válasza:
Legtöbbször ez csak duma. Valójában nem érdekled annyira, hogy veled legyen.
7/9 anonim válasza:
Vannak olyan nő ismerőseim akikkel távolságtartó vagyok - azaz egy felületes haveri viszony megvan - mert érzem, hogy ha több időt töltenék velük a kelleténél jobban megkedvelném őket. Az egyik hozzászóló írta, hogy jogos önvédelem, igen az. Inkább tartom a távolságot, minthogy hónapokig ne tudjak kitörtni a szerelmes depresszióból. 40f
8/9 anonim válasza:
Azért egy férfi, aki agyban is rendben van, nem fog menekülni egy nő elől, ha kell neki. Ez az esetek többségében sz*rt nem akar az illetőtől, csak nem akarja magára haragítani. Ki tudja, még jó lesz később valamire.
9/9 anonim válasza:
Volt rá példa. Párom van. Jó vele. Nem akarok másba szerelmes lenni. Megdugni még csak-csak, de szerelem lenne abból, úgy meg nem jó. Kell a stabil kapcsolat. Megbízhatóbb, mint a hirtelen jött riherongy. Egy dugást se ér így a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!