Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek ilyen könnyen szerelmes?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar szerelmes tudok lenni valakibe, ha picit is megfog a személyisége. Ez csak azért probléma, mert nem látok ilyenkor tisztán. A lelkébe szeretek bele és a testiség ilyenkor nem is érdekel, pedig egyébként nem vagyok aszexuális. Ő persze hiába közeledik, elutasítom, és az jön le neki, hogy csak hülyítem, vagy az egómnak jól esik, hogy tetszem neki.2018. aug. 10. 13:51
1/11 anonim válasza:
Te azt sem tudod mi a valódi szerelem. Szerintem még egyetlen egyszer sem voltál.
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet egyébként. De akkor kérnék egy felvilágosítást, hátha tanulok valamit.
2018. aug. 10. 13:58
4/11 anonim válasza:
2 Van amit nem lehet tanulni,nem tudsz semmilyen ezós módszerrel beleavatkozni, mert tőled független lehetőség.
5/11 anonim válasza:
Hát nem valami nagy szerelem, ha elutasítod a szerelmedet. Ugye tudod ? :D
32/f
6/11 he84 válasza:
Inkább csak fellángolás, rajongás, ami rövid ideig tart. Ha valóban szerelmes lennél a másikba, akkor tovább tartana, mélyebb lenne és nem utasítanád el közeledéskor. Ráadásul te magad is jobban közelednél.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem merem közel engedni, pedig vágyom rá. Mert tartok attól, hogy elrontja az egészet a testiség.
2018. aug. 10. 14:26
8/11 anonim válasza:
>A lelkébe szeretek bele
Dehogyis. A te saját idealizált partner-képedbe leszel szerelmes, amit belevetítesz egy ismeretlen emberbe.
>ha picit is megfog a személyisége
Ez tökéletesen alátámasztja, amit írtam. Ha van egy aspektusa, ami megfelel az idealizált képednek, máris behelyettesíted. Ennyi a gyors szerelem.
9/11 anonim válasza:
Az tuti,hogy nem szerelem,csak valami vágy fèle.A szerelem sokkal mèlyebb,ha szerelmes lennèl igazán nem tudnád elutasítani.
10/11 anonim válasza:
Hàt sztem kell a testi vàgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!