Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerelmes, meg tudja fogalmazni, hogy mit szeret a másikban, miért szerelmes belé, vagy nem tudja?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 15:26
2/11 anonim válasza:
Mindent még ahogy a másik levegőt vesz azt is.
Szokták mondani, ha szerelmes vagy és meglátod a más
ikat minden kivirul körülötted:)Még egy átlagos, esős, szürke nap is csodaszámba megy, ha ott van.
3/11 anonim válasza:
Mindenét. Nem lehet pontosan megfogalmazni, az már nem szerelem lenne.
4/11 anonim válasza:
Volt, hogy ott állt mellettem a pasi akibe szerelmes voltam és csak beszélt hozzám, én meg csak bámultam rá, hogy vajon mit szeretek benne ennyire, mert nem az esetem, de egyszerűen még is boldog vagyok hogy vele lehetek.
5/11 anonim válasza:
Általában inkább az szokott lenni, hogy fogalmam sincs, hogy lehetek szerelmes egy ilyen emberbe. Amúgy szerintem az igazi szeretetnél sem valami miatt szereted a másikat, hanem szereted és kész, csináljon bármit, viselkedjen bárhogy, mert nem tudod nem szeretni.
6/11 anonim válasza:
Meglepődök a "mindenét" válaszokon, én szeretem a párom, de nem mindenét:D de nehéz megfogalmazni, egy hullámhosszon vagyunk, hűséges, odaadó, intelligens, terveink megegyeznek a jövőre nézve. Az anyját gyűlölöm, de arról nem tehet szegény:)
7/11 anonim válasza:
Igen is, meg nem is. Szeretem őt úgy, ahogy van, annak, aki ő, de nem tudok kiemelni 1-2 dolgot, hogy azért.
9/11 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy csak elgondolkodom rajta, hogy miért pont őt? És nem találok rá magyarázatot. :) Képtelen vagyok rá haragudni.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom megfogalmazni, mert mindent szeretek benne, nem tudom felsorolni.
Ez nem egy lista, mert ha fel tudnám sorolni az olyan mint egy tökéletes recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!