Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl könnyen odaadtam magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl könnyen odaadtam magam, mert szerelmes voltam, lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok, el vagyok keseredve, légyszives csak használható tanácsot adjatok.

Sosem voltam egy szexkapcsis típus, szeretek beszélgetni, de egy nalam idősebb pasiba annyira beleszerettem, hogy hamar lefeküdtem vele és azt mondtam, én is csak szexet akarok, mert úgy voltam vele, hogy biztos nincs nála eselyem. Persze jól elvoltunk, de mostmár nagyon sz

2020. jan. 23. 19:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*szar, hogy csak erre használ, nagyon kedves velem, de ez nem rendes kapcsolat. Úgy érzem, belehalok már, mindig őt akarom, de én merem neki elmondani. Mit tehetnék, hogy elfelejtsem?
2020. jan. 23. 19:58
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Kezdésnek megszakítasz vele minden kapcsolatot, és próbálod önnön belső értékeidben keresni a választ, hogy neked erre vajon miért volt szükséged?
2020. jan. 23. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán ne feküdj le többet vele...
2020. jan. 23. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Dugsz vele, de a szádat sz.páson kívül másra nem mered használni.

Okos lány vagy, gratulálok

2020. jan. 23. 20:04
 5/16 A kérdező kommentje:
U
2020. jan. 23. 20:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, miért kell egy bunkonak lenni? Igen,kepzeld, belekerultem eletemben először egy ilyenbe, ettől még nem vagyok se lotyó, se idióta. Nagyon szeretem őt nagyon régóta.
2020. jan. 23. 20:11
 7/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
66%

És ha elmondod neki hogy érzel mi lesz? De most komolyan!

A esetben megszakítod vele a kapcsolatot és próbálod elfelejteni. Gyakorlatilag meg sem próbáltad.

B esetben elmondod, aztán meglátod mi lesz. Legrosszabb esetben ő mond nemet, de legalább megpróbáltad, aztán jöhet a szánom-bánom.

C esetben addig őrlődsz a kuncsaft ágyába, amíg az révbe nem ér egy másik Lujza mellett. A szívfájdalmat most sem sikerült megspórolni.

2020. jan. 23. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adtad volna, megdug mást. Vagy, ha ráér veled szórakozni, előbb-utóbb téged is. Tök mindegy, ha csak ennyit akart, ennyi lesz.

Mennyi idősek vagytok? Mégis mit szeretsz rajta, ha csak dugtok?

2020. jan. 23. 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

De mit kell ennyit tökölni? Mod meg neki, beszélj vele. Ezen kívüli mégis milyen tanácsot vársz?

N27

2020. jan. 23. 21:25
 10/16 A kérdező kommentje:

23L, 33F,

Az embert magát, rengeteget beszélgetünk.

2020. jan. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!