Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl könnyen odaadtam magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl könnyen odaadtam magam, mert szerelmes voltam, lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok, el vagyok keseredve, légyszives csak használható tanácsot adjatok.

Sosem voltam egy szexkapcsis típus, szeretek beszélgetni, de egy nalam idősebb pasiba annyira beleszerettem, hogy hamar lefeküdtem vele és azt mondtam, én is csak szexet akarok, mert úgy voltam vele, hogy biztos nincs nála eselyem. Persze jól elvoltunk, de mostmár nagyon sz

2020. jan. 23. 19:55
1 2
 11/16 Rockarc ***** válasza:
30%

23 evesen az ember azt gondolna, hogy tudatosabban tudod elni az eleted. Szulied se nagyon keszitettek fel az eletre, ha nem tudsz donteseket hozni. Semmi vegzetes nem tortent, megtanulod a sajat karodra, hogy mit szabad es mit nem, ha mar egyszer nem volt, aki elmagyarazza, hogy mit miert erdemes es miert nem erdemes csinalni.

Az sulyosbito korulmeny a felnotte valasod soran, ha kaptal is figyelmeztetest, de megis belementel. De ez a te eleted, te cseszed el amennyire csak tudod. Majd nyalogatod utana evekig a sebeidet. Amugy meg megnyugodhatsz, neked sosem volt eselyed tobbre ebben a kapcsolatban, tok mindegy, hogy konnyen adtad magad, vagy nehezen. Kellett egy ember a piszkos munkara, te jelentkeztel es dalolva csinaltad. Ha nem mentel volna bele, akkor belemegy mas. Ez volt a valasztasod, nem az, hogy milyen kapcsolat legyen belole. Amugy a butuska, naiv lanyokat sose tartjak meg komoly kapcsolatra.

Erdekes egyebkent, hogy a korod hoztad fel kifogaskent, nagyon kislany vagy meg egy felnott testben.

43F

2020. jan. 23. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem ezekben a szituációkban hogy lefeküdni le mersz vele de megmondani neki hogy szerelmes vagy belé azt már nem? Hogy a pics@ba van ez?
2020. jan. 23. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy elkezdtél többet erezni. Ez ha nem is szeretted volna is igy lett volna. Mi nők igy vagyunk összerakva, elkezdünk kötődni.

És hanxagold. Ha ezekután keres es csak sex miatt ne menj bele. Jobban jársz,bár bazira fog fajni de nem jobban mintha egyszercsak nemjonne tobbet mert Manvikával eljegyezték egymas es jon a gyerek te meg ottmaradsz szó nelkül.

Inkbabb hagyd, aljj fel és lepj tovább. Sok jobbrol lemaradsz míg utana epekedsz.

2020. jan. 23. 23:55
 14/16 A kérdező kommentje:
"Szüleid se nagyon készítettek fel az eletre" Bocs, de nem tudom, ez hogy jön ide, értelmes, szuper szüleim vannak, de az élet folyik magától. Amúgy meg ne butuskázz le, szépen építem az életem, nincs mit szégyellnem.
2020. jan. 24. 00:02
 15/16 Rockarc ***** válasza:

A ketto nem zarja ki egymast, hanem megerositi. A szuleid mindent is megoldottak helyetted, te meg kozben ugy lettel felnott, hogy leblokkol egy ilyen szituacio.

Tudod a felnott ember nem arrol ismerkszik meg, hogy felelotlenul beleugral szexkapcsolatokba, majd szenved tole, kiir egy kerdest rola egy anonim forumra, de kikoti, hogy ne bantsak, mert romokban van. Csinalhatsz ugy, hogy minden rendben van, de vegulis futoszalagon hozod a hulye donteseket a kovetkezmenyekre valo legkisebb tekintet nelkul. Mindezt 23 evesen es szerinted fel vagy keszulve a felnott eletre. Hat nagyon nem. Magadat csapod be. A kerdesben is egy onbecsapast fogalmaztal meg "Túl könnyen odaadtam magam".

Most vegulis kit akarsz meggyozni? Mindegy, gyujtottel egy kis tapasztalatot. Dolgozd fel, es epitkezz belole, de ne ugy, mint egy tinedzser, aki mas okra fogja a sikertelenseget, hanem mint egy felnott, aki megtalalja, hogy mi volt az a hiba amit elkovetett, mert akkor legkozelebb mar nem fog ilyet csinalni. Ezert javasoltam, hogy fel kene noni. Nekem mindegy mit kezdesz a helyzettel, ha megfogadod a tanacsot jo, ha nem, nekem az is jo. Ugy gondolom a nyersebb megfogalmazas figyelemfelkeltobb celzatu, mert a tobbiek valasza mellett elegge elsiklottal, pedig ok is hasonloakat irtak. Ha azert jottel, hogy csak szep valaszokat olvassal, akkor tevedtel, ez nem az a hely, ahol tovabb elheted a bura alatti es a donteseid kovetkezmenyeitol megkimelo eletkedet.

43F

2020. jan. 24. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy túl könnyedén adtad magad! Persze lehet, hogy valakinél van, de nálam nem befolyásolta a kapcsolat jövőjét sosem, hogy pár napi ismeretség vagy a több hónapos udvarlás után feküdtünk-e le.

Beszélj vele őszintén! Mi történhet?

1. Megkapod, amit szeretnél

2. Marad minden a régiben, tehát nem lesz rosszabb

3. Megbeszélitek és szépen elválnak az útjaitok. Tehát vége lesz annak, ami neked most nem jó.

4. Nem tudjátok megbeszélni normálisan és összevesztek. Tehát csalódsz és el tudod felejteni.

2020. jan. 24. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!