Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok a tanáromba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a tanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gáz, vagy sem, 23 éves lány vagyok és szerelmes az egyetemi tanáromba(NEM TANÍT).

Oké, sokan rajonganak tanárokért, de ez más.

Az egész úgy kezdődött, hogy mindenki beszélt egy bizonyos tanárról a suliban,hogy milyen fiatal meg jóképű, de azt sem tudtam, hogy ki. Egyszer mentem be a suliba, és egy srác jött le a lépcsőn, és totál megfogott a szeme. Nagyon. Kérdeztem a barátaimat, hogy ez hanyadéves diák volt, mire közölték, hogy EZ VOLT A TANÁR.

Én totál oda lettem érte már akkor, nem tudom megmagyarázni, miért. Csak az alsóbb évfolyamokat tanítja, engem nem. Aztán volt egy ilyen egyszeri alkalmas kurzus, amit felvettem hozzá. Végig nézett, mosolygott, meg velem foglalkozott azon az órán. Aztán fél évig semmi. Majd idén csomószor összefutottam vele, és sokszor csak engem néz a folyosón, köszön, mosolyog rám, viszont a problémám a következő:

legjobb barátnőmet tanítja, és amióta tanítja, ha ketten vagyunk a folyosón, csak a barátnőmmel foglalkozik. Neki köszön, rá mosolyog, engem totál figyelmen kívül hagy. :)

Barátnőmet kértem, hogy a csoportja hívja már el valahova a tanárt félév végén, és akkor jönnék én is, hogy megismerjem, de nem akarja.

Ötletem sincs, hogy vehetném fel a kapcsolatot a tanárral.

Mielőtt írnátok, próbáltam már elfelejteni, kb. 2 éve tart, hogy EPEKEDEK utána, nagyon rossz, tudom. És semmilyen tárgy miatt nem tudok ráírni. Én ilyet még sosem éreztem.

Én hiszek a tanár-diák szerelemben. A legjobb barátom is egy tanár, aki nyáron egy nyelviskolában tanított engem, és összebarátkoztam vele, azóta meg elválaszthatatlan legjobb barátok vagyunk. Szóval hiszem hogy a tanárok is emberek. :)

Viszont nem tudom, mit tehetnék.

Aludni sem tudok sokszor, mert ez a tanár jár a fejemben. Barátnőim szerint már beteges vagyok, de nem tudok mit tenni, próbáltam már sokmindent, volt 2 nyaram, hogy elfelejtsem, és nem bírom.

2019. nov. 15. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Add neki a szüzességed 🤣😂😂😂
2019. nov. 15. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt már nem tudom. :))
2019. nov. 15. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Elhívod egy automatás kávéra, jól legyúrod, veszi majd a lapot.
2019. nov. 15. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A 2 éves szenvedés meg taktikázás helyett arra nem gondoltál, hogy mondd neki, hogy "hello, nem lenne kedved meginni egy kávét valamelyik nap munka után?"

Nem olyan bonyolult.

üdv: egy egyetemi tanár, akinek még nálad is fiatalabb a barátnője

2019. nov. 15. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:

3. válaszoló

De, nagyon sokszor gondoltam már rá. Csak valamiért ettől mindig féltem, mert mi történik, ha rossz néven veszi. Bár oda vagyok érte, de ugye nem ismerem, félek, hogy esetleg rosszul kezelné, és nem diszkréten.

Bár nem hiszem, de tartok ettől.

Lehet tényleg ezt kellene tennem.

2019. nov. 15. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ennek a híve, de ebben az esetben talán a facebook se rossz ötlet. Próbáltad bejelölni? Az csak a baj, hogy rajtad kívül meg jó pár csajnak bejön és lehet ők próbálkoznak is.
2019. nov. 15. 17:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Hiába fiatal, nincs semmilyen közösségi oldala, csak email. :)

Vagy ha van, akkor ügyesen lerejtette. :)

Próbáltam más tanároknál is megnézni, de nincs neki.

2019. nov. 15. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor írsz neki egy e-mailt hogy érdekli-e állami támogatás egy kedvező pénzügyi konstrukcióra - vicc volt, nem akarsz semmit eladni neki csak szeretnél vele beszélgetni mert kívancsi vagy milyen és mit gondol dolgokról. Sajnálod hogy e-mailben zavarod, de egyszerűen nem találtál más lehetőséget hogy szóba állhass vele.

Aztán

-elhajt és akkor tiszta hogy kereshetsz mást

-leültök egy kávéra és kiderül hogy egy gyökér és kereshetsz mást

-leültök és nem leszel szimpatikus neki és kereshetsz mást

-leültök, megvan a kémia, öröm bódottág

Húzhatod ameddig akarod a dolgot, de ha nem játszod ezt le akkor életed végéig bánni fogod.

2019. nov. 15. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Félelmetesek az erotomán egyetemista csajok.
2019. nov. 16. 04:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az órája előtt amikor senki sincs a teremben, búj az asztala alá és ápold le a farkat , tartsd a szadban az óra végéig.

Hidd el ezután megfontolja majd a veled levo kapcsolatott.

2019. nov. 16. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!