Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Szerelmes vagyok a tanáromba és ő is belém! :S
Ha valóban erős köztetek a kötelék, akkor összejöttök, ha már vége a sulinak. Ha mégsem, akkor annyit ért ez a dolog.
De nem is kell megvárni a diplomát, elég, ha már nem tanít.
Amúgy nekem is volt egy szaktársnőm, aki összejött az egyik fiatal tanárunkkal, össze is költöztek. Azóta mondjuk úgy hallom, szakítottak, de részleteket sajna nem ismerek.
Én amúgy nem sokat nézek ki ebből a bimbózó kapcsolatból, túl nagy a korkülönbség. Inkább csak nagyon tiszteled, becsülöd, felnézel rá és azt hiszed, ez már szerelem, könnyen megeshet. Ő pedig élvezi, ha valaki ennyire kifejezi az ilyen jellegű érzéseit és ő is szerelemnek hiszi.
22L
16 év elég sok,de anyira nem súlyos...annyira!
Hát figyelj!Először is azt tudni kéne hogy vvan-e ilyen szabály arra hogy lehet e tanár-diák viszony!Am meg figyelj!Összejöhettek de légy nagyon óvatos! Lehet hogy rossz vége lesz! Ha kiderül hogy vele voltál akkor ribinek fognak hívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!