Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit szólnátok hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok hozzá, ha a randin, a férfi azt mondaná hogy az a nő, aki nem lesz szerelmes belé, majd megveszi pénzel?

Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ennél a mondatnál érne véget a randi. :-)
2019. aug. 21. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Előre kérnék fél millát, aztán lelépnék a hátsó ajtón.
2019. aug. 21. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám.
2019. aug. 21. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szoval aki szereti attol elkeri a fagyi àràt is, aki meg nem ,annak meg ekszereket vesz?

En boncolgatnam ugyan a temat. De kapcsolatkent már nem tekintenék ra.

Ez kb csak azoknak jönne be akiket meg lehet venni

2019. aug. 21. 20:20
 5/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Igazán pénzes pasik nem mondanak ilyet egy randin, úgyhogy valószínűleg nem olyan gazdag amúgyse.
2019. aug. 21. 20:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Gúnyosan mosolyogva csak azt, hogy nincs annyi pénze.
2019. aug. 21. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Balázska neked soha nem volt egy forintod sem, sem pedig eszed... írogatod itt a kreténségeidet...
2019. aug. 21. 20:39
 8/15 he84 ***** válasza:
100%
Hát eléggé fura és taszítő lenne, az biztos. Butának, furának tartanám az ilyen férfit. Hisz a szerelmet nem lehet megvenni, az vagy kialakul valaki iránt, vagy nem. Ráadásul idő is kell hozzá, a másikat jobban kell hozzá ismerni, de még akkor se biztos a szerelem kialakulásának. Nem olyan egyszerű ez, aki meg azt hiszi, az álomvilágban él és nagyon furcsán, rosszul képzeli ezt.
2019. aug. 21. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen. Konkrétan zaklatott a pasi. Nagyon jó anyagi körülmények között élt, én meg 4 másik lánnyal laktam egy lepukkant albérletben. Először csak udvarolt. Nem találkoztam vele direkt, soha nem volt randi, csak ha összefutottunk, akkor mindig odajött. Úgy intézte, hogy gyakran összefussunk. Eleinte nem zavart, mert kedves volt, de én távolságot tartottam. Ő meg annyira bezsongott, hogy mindig emelte a tétet. A sétarepülőzős randi ötlettel kezdte, aztán eljutott odáig, hogy vesz nekem egy autót mindjárt holnap, amint kinyitnak a szalonok. Na ott elgurult a gyógyszer és megmondtam neki, hogy ha még egyszer a közelembe jön, feljelentem zaklatásért. Elég mérges lehettem, mert megszeppent és ott jött rá, hogy teljesen komolyan gondolom, hogy NEM akarok vele lenni. Azután nem keresett. Ha összefutottunk, nem köszönt. Lehet, hogy megsértődött :)
2019. aug. 21. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynam
2019. aug. 21. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!