Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy nagyon könnyen szerelmes leszek, most is az lettem, de persze van barátnője. Nem tudom már, mit csináljak? Most is ez összetörött a szívem.
Nem hiszem, hogy tudnál bármit csinálni amitől egyik pillanatról a másikra el fog múlni. Idővel el fogod felejteni vagy, ha jön más.
Bár valószínűleg én a 70%-ba tartozom.
Én is ilyen vagyok csak férfiként. Nálam az idő mindig segít, próbálom ilyenkor mindig elterelni a gondolatim lefoglalom magam valamivel.
22/F
Ez édes volt. :D
Akkor én most nem írok sztem semmit. :DD
Igen, baj. Remélem kinövöd idővel és akkor menthető vagy.
Felfogásod alapján nagyon gyerek vagy még.
Foglald le értelmes tevékenységekkel magad (főzz, takaríts, olvass, filmezz, tanulj nyelveket, menj a barátnőiddel szórakozni, járj előadásokra, foglalkozz önismerettel, pszichológiával, tornázz..stb.), és akkor nem fogsz ilyen b..romságokkal törődni.
Én a 30,5% vagyok. Most mit tegyek, wááá?!
Semmit ne tegyél, ülj le, bonts ki egy Raffaellot, tegyél be egy ríkatós Richard Gere mozit és kapd elő a 100-as zsepit.
Aki egyedülálló az nem jó vagy azért kell a referencia?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!