Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag pasik, titeket nem zavar hogy sokkal több munka és energia felszednetek egy nőt, mint egy alfahímnek?
#40: +1
És egyébként is, mit is akarsz a nővel? Csak szexet? Akkor ne légy gyökér, ne hülyítsd összebútorozással. Vagy kapcsolatot? Akkor is dolgozz a belsődön, tedd magad értékessé, kívánatossá. Az ismerkedési képességek - bátorság, kommunikációs képesség, testbeszéd, magabiztosság, stílus, külső - mind fejleszthetők!
,,Átlag pasik, titeket nem zavar hogy sokkal több munka és energia felszednetek egy nőt, mint egy alfahímnek?"
De. És akkor mi a f...om van? Csináljunk forradalmat? Le az alfahímekkel? Ja és le a milliárdosokkal is. Mert nekik aztán igazán nulla ,,munka és energia" felszedni egy (vagy inkább sok) nőt.
Olyan ez, mint amikor a gimiben nem ment a matek és gyűlöltem. A tantárgyat és a tanárt is. De voltak olyan osztálytársaim, akik a tehetségükből kifolyólag a kisujjukból kirázták a legnehezebb feladatokra is a megoldást. Én meg azért is vért izzadtam, hogy átmenjek az érettségin. De kárpótolt, hogy más területeken, például éppen a csajozásban, ők nem voltak sehol hozzám képest. És hiába erőltették volna görcsösen az ,,önfejlesztést", mert nem minden az akarat és a szorgalom. Az alap a tehetség. Az pedig kb. 50%-ban örökölt, 50%-ban pedig a kisgyermekkori környezet, neveltetés hatására alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!