Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavarna, ha a párod mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod mindennap meginna fél liter energia italt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Engem igen. Már csak azért is mert aggodnek az egészsége miatt.
2020. aug. 26. 22:34
 2/21 A kérdező kommentje:
és ha csak így képes fent maradni?
2020. aug. 26. 22:37
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

Biztos rettentően káros.

Rendesen alszol? Nincs alvásproblémád?

2020. aug. 26. 22:40
 4/21 anonim ***** válasza:
74%

Igen. Ez egy masszív függőség. 1 doboz energiaitalt nem ittam még. Ehhez képest..

2 Akkor aludja ki magát, és ne tuningolja a kimerültségét.

2020. aug. 26. 22:40
 5/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem! Monster nekem is lecsúszik köszönöm semmi bajom.
2020. aug. 26. 22:43
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Inkabb kavezzon, az legalabb termeszetes (es elegans).
2020. aug. 26. 22:44
 7/21 anonim ***** válasza:
84%

Jelen állás szerint nincs tudományos bizonyíték arra, hogy bármivel is károsabb lenne mint mondjuk ugyan annyi koffein tartalmú kávé. Az egyetlen kockázat abban rejlik, hogy az anyagok összessége amik bennük vannak, olyan mellékhatásokat válthatnak ki amikről a tudomány jelen állapotában nem tud és nem is tudja feltétlenül tesztelni, hogy milyen hatásai lehetnek.

Például amióta taurint nem használnak az energia italokban azóta az egyetlen észlelhető súlyos érszűkítő hatása is elenyészőbb lett és körülbelül ugyan olyan szinten hat mint a kávé.

Ettől függetlenül nem állítóm, hogy egészséges.És mivel minden energia ital gyártó és márka más-más összetétellel dolgozik ezért kétséges is lenne egészségesnek kinyilvánítani addig amíg nincs egy szabvány úgymond. Tehát a fentiek alapján nem örülnék neki, de annak se örülnék ha félliter kávét meginna egy nap, ami hasonló eredményeket hoz.

2020. aug. 26. 22:44
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
igen, az nagyon sok
2020. aug. 26. 22:55
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
Igen.
2020. aug. 26. 23:47
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Nekem anyukám egészségügyben dolgozik. Elég sok agyvérzéses beteggel találkozik, akik általában lebénulnak teljesen vagy egyik oldalukra. Nagyon sokan számolnak be arról közülük, hogy energia italt ittak minden nap (nem is fél literről van szó, kevesebbről). Én nem akarnám neki ezt, szóval zavarna.
2020. aug. 27. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!