Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavarna, ha a párod mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod mindennap meginna fél liter energia italt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 22:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Már most is sokat iszik

Én éjszakás után ittam a reggelihez mindig egy 600ml-es bombát, aztán lefeküdtem aludni...

2020. aug. 27. 01:18
 12/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem sok az szerintem...

Számold ki!

1 doboz energiaital 250 ml

Ha én napi 2 dobozzal iszok

máris megvan az 500 ml, azaz "fél liter".

Én is sokszor megiszom az almás ízűből a napi 2 dobozt és?

Hányan söröznek például... Nem egy és nem kettő ismerősöm este 5-6 doboz sört lehúz...

Ez nagyon értelmetlen kérdés. Miért zavarna az energia ital?!

2020. aug. 27. 02:01
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

"és ha csak így képes fent maradni?"

Kérdező ez mind tudjuk, hogy csak kamu. Egyrészt akaraterő elég, másrészt ha egyszer abbahagyná, pár nap alatt leszokna és visszaállna a szervezete a természetes koffeinmentes állapotra, akkor ugyanúgy képes lenne létezni, nem érezné azt, hogy ennyire függ annak a koffeinadagnak az elfogyasztásától.

Én is fogyasztok koffeint, de van hogy abbahagyom több hétre is szándékosan. Megsúgom nektek, nélküle is ugyanúgy lehet létezni, csak annyira rá lehet függni arra is, hogy ezt mind elfelejtitek, akik évek, évtizedek óta folyamatosan minden nap nyomjátok a koffeint.

2020. aug. 27. 05:23
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Igen: ne pörögjön nekem, mint egy búgócsiga...
2020. aug. 27. 05:49
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
2# Akarat kérdése hogy hogyan tud fennmaradni.
2020. aug. 27. 07:05
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Én egyszer vettem egy red bullt, megittam, utána elég rosszul ereztem magam. Akkor már inkább a kávé. 30f
2020. aug. 27. 07:47
 17/21 VincentLaw ***** válasza:
56%
Engem is biztos zavarna, nem csak a koffein tartalma miatt, hanem a cukortartalma miatt is. Nem tudom milyen életmódot folytat az illető, de ha mondjuk közben sportol, és ennyi cukrot bevisz, az még nem látszódna meg, viszont ha leállna a sporttal, elég gyorsan rámennének a kilók, ha az energiaitalozást ugyan úgy megtartaná.
2020. aug. 27. 10:27
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
Jézusom... ha ennyire zavar az energiaital mit csinálna a kérdező ha egy alkesz lenne a párja? Akit minden legalább kétszer a kocsmából kell hazahozni? Kitalálom max 20 éves lehetsz. Gyerekes kérdés.
2020. aug. 27. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
minden Héten* legalább kétszer...
2020. aug. 27. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Engem igen, mert elég gyorsan szét tudja cseszni az ember szervezetét...
2020. aug. 27. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!