Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod mindennap meginna fél liter energia italt?
Nem
Már most is sokat iszik
Én éjszakás után ittam a reggelihez mindig egy 600ml-es bombát, aztán lefeküdtem aludni...
Nem sok az szerintem...
Számold ki!
1 doboz energiaital 250 ml
Ha én napi 2 dobozzal iszok
máris megvan az 500 ml, azaz "fél liter".
Én is sokszor megiszom az almás ízűből a napi 2 dobozt és?
Hányan söröznek például... Nem egy és nem kettő ismerősöm este 5-6 doboz sört lehúz...
Ez nagyon értelmetlen kérdés. Miért zavarna az energia ital?!
"és ha csak így képes fent maradni?"
Kérdező ez mind tudjuk, hogy csak kamu. Egyrészt akaraterő elég, másrészt ha egyszer abbahagyná, pár nap alatt leszokna és visszaállna a szervezete a természetes koffeinmentes állapotra, akkor ugyanúgy képes lenne létezni, nem érezné azt, hogy ennyire függ annak a koffeinadagnak az elfogyasztásától.
Én is fogyasztok koffeint, de van hogy abbahagyom több hétre is szándékosan. Megsúgom nektek, nélküle is ugyanúgy lehet létezni, csak annyira rá lehet függni arra is, hogy ezt mind elfelejtitek, akik évek, évtizedek óta folyamatosan minden nap nyomjátok a koffeint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!