Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag pasik, titeket nem zavar hogy sokkal több munka és energia felszednetek egy nőt, mint egy alfahímnek?
Az alfa is küzd, szerinted a lakás, kocsi, ruha, óra,... ingyen van?
Vagy azt hiszed, a jó külső elég a nőknek?
A srác őr, tényleg őr. Szerinted 100-ból hány nő jönne össze vele, miközben a Tesco húspultjánál teszi a köröket? [link] Jó, buliban, szexre igen, de van olyan jó csaj, aki jár egy csóróval?
Egy egészséges irigység van bennem de kb ennyi. Elfogadom hogy én átlagos vagyok és kész.
A másik hogy valszeg bennem is van a hiba mert átlagos pasiként is lehet csajozni csak én nem vagyok benne ügyes.
Egész egyszerűen túlzottan keveset vagyok olyan társaságban ahol vannak nők is. Szinte mindig 100% férfi arányban vagyok. És sosem alakult ki bennem helyes csajozási technika. A másik meg hogy már megszoktam az egyedül létet. Csak és kizárólag magammal foglalkozok és a karrieremmel. Edzek meg tanulok sütni főzni :)
Neten borzalmas az ismerkedés... És addig nem szokott eljutni a beszélgetés hogy bemutassam magam hogy azért értékes ember vagyok :D
(ha visssza sem írnak vagy tőmondatosak a beszélgetések)
Hát az alfa hímekről meg annyit hogy nagyon sok a fiatal szinli anyuka. Ilyenkor meg van bennem egy egészséges kárörvendés is hogy "na kellett nektek az alfahímekkel kezdeni" :D
Itt alfa hím alatt nem a 10/10 es pasit értem hanem azokat akik relatíve tudnak is csajozni. És inkább őket választják egy tisztelettudóbb pasi helyett aki nem olyan "olajozott" ismkerkedés terén.
De hát ez van így működök a világ. Én elfogadom ezt a tényt. Néha persze rossz társ nélkül de ennyi. Van egy jó kis comfort zónám. Abban elvagyok :D
Megint ezzel az őr dumával jössz?
Azt hiszed a pénzedtől leszel alfa?
Azt hiszed egy nő az órádba vagy a ruhádba lesz szerelmes?
Ezt nem lehet pénzen megvenni.
Az a srác biztos hogy sikeres a nőknél, akár mi is a munkája, feltéve ha nem meleg.
7.-nek.
MINDEGY, hogy őr vagy sem. Ha csór a srác, akkor max 1-2 dugást kap.
Ember neked teljesen elment az eszed, beteg vagy.
Rengeteg csóró srácnak van csinos szép barátnője/jegyese/felesége, mert nem ezen múlik.
Nézz már körül baszdki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!