Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdi el az ember természetes módon a csajokra való kevesebb energia fordítást? (Tehát, nem direkt fogod vissza magad, hanem természetesen ez jön belőled)
Figyelt kérdés
Magyarul, hogyan szarja le az ember természetes módon a csajokat, ha ez jön a személyiségéből természetesen2018. aug. 17. 21:32
1/12 anonim válasza:
Azt, hogy zsigerből hogy jön, nem tudom. Viszont annyi csalódás ért, hogy tényleg elkezdett nem érdekelni a női nem.
2/12 anonim válasza:
Ez csak akkor megy, ha meleg az illető... Ha hetero, akkor a biológiai ösztönök miatt mindenképp érdeklik a csajok.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem már így alakult. Persze megnézem az utcán a szép nőket, de semmi késztetést nem érzek arra, hogy meg akarjam őket ismerni közelebbről.
5/12 anonim válasza:
Keresztény ember nem csajozik. Tízparancsolat.
6/12 anonim válasza:
"Keresztény ember nem csajozik. Tízparancsolat."
Akkor egy keresztény embernek hogy lesz gyereke?...
7/12 anonim válasza:
Úgy, hogy a lányt a családja kiházasítja egy férfihoz, akit megfelelőnek találnak. Nem pedig összefekszik minden neki tetsző férfival meg ugrál párkapcsolatról párkapcsolatra.
8/12 anonim válasza:
Egyszerű, levegőnek nézed őket, mint ahogyan ezt ők is teszik a férfiakkal. :)
Ha jön veled szemben, akkor elnézel a feje mellett üveges tekintettel, mint egy terminátor. :D Igen, sajnos az ösztönök még hajtják az embert. De lélekben/gondolatban teljesen ki tudtam kapcsolni a vonzalmat. A fizikai dolhokra meg több megoldás is létezik. :) F
9/12 anonim válasza:
Hat miota edzek, befektetesi tanacsokat bujok es a karrieremet fenyezem nem nagyon erzem ugy hogy nagyon szuksegem lenne nore. Sot felek rabolna az idomet. Nem vagyok olyan stadiumban hogy egy parkapcsolatban par kent reszt vegyek.
10/12 anonim válasza:
nem kell lesza®ni őket, hiszen sosem tudni..
és nem kell hajtani sem őket, hiszen sosem tudni..
kezeld őket csak emberként..attól, hogy különböző be- és kimenetek kaptak rajtuk helyet még lehetnek teljesértékű barátaink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!