Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag pasik, titeket nem zavar hogy sokkal több munka és energia felszednetek egy nőt, mint egy alfahímnek?
26-os, miről beszélsz már te is? Milyen szolgáltatásról? Elmondom mégegyszer :az alfák ingyen dugják meg a nőket, sőt, azok ajánlkoznak fel dugásra és valóban, az átlag alatti pasiknak ezért fizetni kell a prostituáltaknak.
Az ilyen menő hapsiknak a nők nem hogy nem tudnak ellenállni,hanem egyenesen tálcán kínálják a testüket használatra. Voltam már fültanú és pár messenger beszélgetést is volt szerencsém végigolvasni, persze p1nás, meg mindenféle képpel együtt. Az ilyen pasik szeretnék dicsekedni és nekem sok haverom van 😃
Aki tud angolul annak itt van egy kis okítás.
Röviden:
Tinderen létrehoznak kamu "alfa hím" profilokat. A nők kb bármit megtesznek nekik még a bűnözőknek is :D
https://www.youtube.com/watch?v=MSq54f2JT_U
Persze ezt kommentet jó sok nő le fogja pontozni de attól még ez a valóság hiába sérti őket :D Egyszerűen nem tudják elfogadni hogy sok nő valójában ilyen és ettől majd szétrobbanak meg nem tudnak mivel magyarázkodni már :D
"27-es, azt állítod, nincs olyan nő, aki lenyeli? vagy mit akarsz ezzel mondani?"
Hol állítottam ilyet? Azt mondom, hogy aki egy nőt meglátva azt látja, hogy az nyeli a getzit, annak megvan, hogy miért nincs nője.
A getzi getzi, undorító mindenhogy.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nincsenek nők, akik pénzért bármit, de alfa attól alfa, hogy nem nyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!